FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 18 oktober 2010

SM Inspiration I HDNu har Body varit duktiga igen. De har ju under en tid kört med riktigt intressanta radioprogram, där Andreas Guiance och Alex Danielsson suttit vid rodret. En och annan byggar och fitness profil har de betat av. Till och med jag fick vara med på ett hörn, så för er som inte hört programmet kan ni ladda ner det här.

Men som säkert fler av er har märkt så har den allmänna uppfattningen varit att de legat på latsidan, men så har inte fallet varit. Utan de har haft full sjå med att spela in hela SM i Bodybuilding/Classic Bodybuilding och Bodyfitness i HD kvalitet. Inte nog med det, utan de har även kommenterat hela tävlingen. Riktigt roligt att utvecklingen går framåt och man kan i efterhand få se sig själv. Men det bästa är nästan för de som ska göra sin debut på Fitnessfestivalen eller Luciapokalen senare i år, som kan titta igenom hur Sverige eliten poserar och i lugn och ro följa hur en tävling går till. Mycket bra Body!
Här nedan kan ni se de olika delarna.

I nedanstående 1280×720 HD-video (den första av två delar från lördagens tävlingar 2 oktober i Aros Congress Center, Västerås) ingår i tur och ordning följande:

* Bodybuilding Herrar Juniorer
* Body Fitness Veteraner
* Classic Bodybuilding -178 cm
* Classic Bodybuilding +178 cm
* Bodybuilding Herrar Veteraner +50 år
* Bodybuilding Damer Veteraner
* Gästposering Ahmad Ahmad

Kolla framförallt den sista delen när Ahmad poserar. Riktigt fin fysik det där.I nedanstående (den andra av två delar från lördagens tävlingar 2 oktober i Aros Congress Center, Västerås) ingår i tur och ordning följande:

* Body Fitness -163 cm
* Body Fitness +163 cm
* Bodybuilding Herrar Veteraner -80 kg
* Bodybuilding Herrar Veteraner +80 kgI nedanstående (denna första av två delar från söndagens tävlingar 3 oktober i Aros Congress Center, Västerås) ingår i tur och ordning följande:

* Bodybuilding Herrar Seniorer -80 kg
* Utdelning av SKIP-pokalen till Anders Graneheim
* Bodybuilding Herrar Seniorer -90 kg
* Bodybuilding Damer Seniorer
* Utdelning av Malte Rellos Memorial Award till Sakawan AhmedI nedanstående (denna andra av två delar från söndagens tävlingar 3 oktober i Aros Congress Center, Västerås) ingår i tur och ordning följande:

* Bodybuilding Herrar Seniorer -100 kg
* Utdelning av Kerstins Minne till Carina Isaksson
* Bodybuilding Herrar Seniorer +100 kg
* Bodybuilding Herrar Seniorer Overall

Tips är att kolla när Peter Österberg tar sitt efterlängtade guld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar