FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 3 oktober 2010

SM andra dagenMed trötta ögon sitter jag här nu och skriver dagens blogginlägg. Även om ögonlocken gör allt de kan för att få stängas, är jag ändå fylld av en glädje. Var ett riktigt roligt SM för mig och för en gångskull var jag inte på scenen. Så den här gången han jag både njuta av att se Sverige eliten göra upp på scenen och samtidigt stå i montern i pauserna.

Vilken feedback jag har fått av besökarna, då många verkade läsa min blogg. Så roligt att folk äntligen vågar sig fram och presentera sig. För er som står och tvekar om ni ska säga hej eller inte, gör det bara, kom fram och hejja på mig. Jag lovar, det är alltid lika kul. För även om jag har bloggen som mitt alldeles egna ställe för att skriva av mig, så är min bonus att ni läsare gör det ni ska, nämligen läser och kommenterar.
Fast dagens bästa kommentar måste ändå varit "Du är större än vad jag trodde". En sån kommentar värmer när man är två äpplen hög och har en vikt som en liten tjej. Så den kommer jag leva länge på. Kommer faktiskt inte ens ta tanken i beakt att det som egentligen menades var att jag ser liten ut på kort haha. Nä, tack alla som kom fram och snackade. Ni var även en del som tog bilder med mig och precis som vanligt är det bara att maila in dem till mig på info@andreazengstrom.se, så publicerar jag dem i bloggen. Är så roligt att få ansikten på er som läser och kommenterar.Även om mitt ego är super uppumpat just nu, så måste jag passa på att gratulera en person. Peter Österberg tog nämligen SM guld idag. Denne kämpe som tagit silver år efter år (Peter har faktiskt svenskt rekord i att ta silver medaljer), så tog han äntligen sitt efterlängtade guld. Så ett stort grattis för lång och trogen tjänst, du har har verkligen visat att "skam den som ger sig".

Men nu... dags att träffa kudden med huvudet. För även om det varit ett kul SM, så har den också tagit energi. Men jag hoppas att vi ses på FF.

3 kommentarer:

 1. Kul att träffa dig Andreas, när man tillslut tog modet att gå fram: ) Hoppas det inte var sista gången.

  Det som var lite dumt var att nerverna tog över lite, så jag glömde det viktigaste, skynda på med kokboken :D

  SvaraRadera
 2. Tjena Andreaz!
  För det första, kul att tjöta lite med dig i helgen (sprang ju på er i hissen på hotellet på lördagkvällen).
  Kom på sen på att du skrivit för några inlägg sedan om joint fusion (grymt underskattad produkt), ska testa den nu då det känns som den skulle kunna göra gött för mina stundom ömmande leder och muskler. Hur som, skulle vara kul om du hade lust att skriva någon rad om vad du tycker om denna produkt (om det är så att du provat den vill säga).
  MvH Johannes

  SvaraRadera
 3. Erik: haha, men jag är ju snäll ju. Kokboken ska jag försöka bli klar med... någon gång :)

  Johannes: Ja, riktigt trevligt att prata med er också! Hoppas att se dig på scenen inom en snar framtid. Ska se om jag kan få lite tid över och skriva lite om den produkten. Ibland känns det bara som om jag skriver det som reklam, vilket jag inte vill att det ska uppfattas som. Men ska se om jag kan skriva några rader om den i alla fall och backa upp med lite forskning.

  SvaraRadera