FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 1 oktober 2010

Positiva tankarIdag har varit en fullsmetad dag med allt från årsplanering, årsmål och fokusering på det viktiga här i livet. Då kanske du nu kliar dig lite i skallen och tänker, ”vadå, fokusering på det viktiga här i livet”. En ganska normal tanke, skulle jag svara. Vad är det viktiga i livet för dig?
För mig är det att alltid se möjligheter även när det är svårt. Eller varför inte lyfta upp frågan om att jag alltid kan bli mer positiv. Att jobba med mig själv är en riktigt tuff utmaning. Det händer att jag ibland på tåget sätter mig i mina egna tankar och funderar.

”På vilket sätt kan jag bli bättre som människa? Vad är mina svagheter om jag skulle se mig själv från ett annat perspektiv?”

Helt plötsligt börjar listan rabblas upp längre än förväntat. Även om jag inte kommer att lyckas med att bli bäst på alla punkter, ska jag i alla fall se till att bli bättre på alla punkter. Att utveckla sig själv till en bättre människa är något man gör under hela livet. Det är i alla fall vad jag anser.

Satt mig ner i några minuter idag för att läsa nya numret av Muscle & Fitness . Efter att bläddrat ett tag så ser jag en annons (finns ju en del annonser i den tidningen) där det är Jay Cutler som gör reklam för sin huvudsponsor. Han slår i alla fall huvudet på spiken, även om det är på hans amerikanska sätt.

”Everyone always wants to see the champion fall, and that’s just part of being a champion. I just try to move forward, downplay the negatives, and really focus on the positives.”

Jay Cutler

Även om inte jag är en champion på något sätt, så har jag I alla fall nytta av de här raderna. För det han säger är att det spelar ingen roll hur bra jag blir, jag vill alltid bli bättre. Riktigt kloka ord och bra tankar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar