FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 26 oktober 2010

Ingen omslagplåtning

Dagsformen nu på kvällen.

Fick idag det tråkiga beskedet att jag inte kom med på Body plåtningen. I min värld är en förlust en förlust. Jag har ett talespråk som jag lärde mig i lumpen, vilket var "ibland smakar det tårta och ibland smakar det bajs".
Ovan är i alla fall dagsformen. Blev riktigt bra och skulle jag genomfört min tömning skulle det se förbannat bra ut, men men. Nu är läget som det är.
Nu är bara frågan vad mitt nästa drag ska bli. Veronica tycker att jag ska fortsätta dieta och köra Luciapokalen. Jag själv vet faktiskt inte alls vad jag ska göra. Det är alltid kul att tävla, men jag måste också vara beredd att offra en del tid från min dotter. Vet faktiskt inte om det är värt just nu. Även Veronica behöver en hel del hjälp med allt som ska fixas.

Vuxna män behöver trösta sig ibland.

Så istället för att fundera ihjäl mig så gjorde jag något som alltid får mig på bättre humör. Jag köpte mig en pryl och den här gången blev det en klocka. Är väl det ända smycket jag tycker en man kan ha.

Blev ett snabbt armpass idag undertiden Veronica ammade lilla Valentina. Sen blev det att fota lite övningsbilder för NGruppen PT Academy. Nu ska jag bara finslipa min presentation. Ni har väl inte missat denna grymma utbildning? Här kan ni läsa om den -> http://ngruppen.se/?cat=4

10 kommentarer:

 1. Andreaz, shape is dynamite well done!!!

  Nice watch i myself am a watch Junkie is that an Invicta??

  SvaraRadera
 2. Jeremy: Thanx mate! No, It's a Festina :) Is the googel translate ok to use when you read my blogg?

  SvaraRadera
 3. Andreaz, yes i use google translate

  SvaraRadera
 4. Great! How good is the translate for you? I mean, do you understand what I write? All the content?

  SvaraRadera
 5. Yes everything you write is great except some of the recipe ingredients such as pysillum husk or other cheeses, but 95% is translated.

  I love the blog and how you think and eat, i am getting a consult with Martin hopefully next week, you guys are amazing people!!!!

  SvaraRadera
 6. Tjo andreaz! läst din blogg av och till i nästan 1,5 år utan att skriva i den tror jag, sry för det :). vill bara säga att jag verkligen ser dig som en förebild för hur en fysik ska se ut, speciellt när vi verkar vara ungefär lika korta :) (171 cm här). har långt kvar innan jag ens kan fundera på en scen. Angående lucia, kan du inte vara ligga kvar och köra december cupen i AF istället? om inte annat för att få en tävling till under bältet, vad jag menar är väl att det inte skulle ta lika mkt tid som LP då det väl är CBB/BB som gäller på LP?, givetvis måste ju lusten och motivationen finnas där, kan förstå det där med dottern det är ju bara en dag hon är x antal dagar gammal så att säga!
  Kör hårt!
  Mvh Jörgen

  SvaraRadera
 7. Gällande BODY blev jag förvånad att de ratade dig, de har ju för vana att köra favorit i repris.Du har ju deltagit i tidningen vid ett antal tillfälle.Alex går utanför boxen.....han kanske slänger in lite bilder på sig själv istället ( inget ovanligt ) Tidningen behöver förnyas, hela crewet skulle bytas ut, för att få en mer modern look.

  SvaraRadera
 8. Jörgen: Tack! Roligt att du följer bloggen! Frågan är nog inte om jag vilken typ av tävling jag ska göra, mera om jag är villig att offra den tiden från min dotter. Kan ju tävla när jag vill.

  Anonym. Tråkigt att du känner så. Själv tycker jag att tidningen har förbättras ur många synpunkter sen Alex tog över rodret. Han vågar gå lite utanför "boxen" tycker jag och ta fram intressanta artikelskrivare, som förra numret om måltidsfrekvens. I senaste numret artikeln om skador på gymmet. Tycker helt klart att den blivit mer matnyttig.

  Eftersom jag själv jobbar på ett förlag vet jag hur svårt det är att hela tiden följa med målgruppen. När vi byter inriktning på en tidsskrift så finns det alltid individer som tycker att man inte passar dem längre. En svår balansgång det där. Men i slutändan är det läsarna som föder Body och väljer Alex (i det här fallet) att ta fel väg kan det betyda att tidningen läggs ner. Så jag misstänker (har ingen aning) starkt att det som hänt är positivt för tidningen.

  AV tidigare erfarenhet så vet jag att redaktörerna är väldigt glada att ha en kommunikation med sina läsare. Så sätt ihop ett trevligt e-mail och skicka det till alex@body.se.

  Trevlig dag!

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till den lilla!!!! Och Andreas du ser stenhård ut kör mot Lucia absolut!!

  SvaraRadera
 10. Så jäkla bra inlägg du gör Andreaz! Bra inspiration och du gör det lätt att hitta motivationen när man som mest behöver den! Fortsätt att satsa inför Lucia men glöm inte bort din familj!
  Ha det bääääst!!

  SvaraRadera