FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 13 oktober 2010

Fluff På Tre Olika SättNu när träningsforumen svämmar över av fluffande gymmänniskor, så tänkte jag att jag kunde presentera de vilka typer av fluff jag använder mig.

Fever fluffet
Det här är original receptet och framtaget av George ”Fever” Hällstorp. Det fluffets syfte är att mätta så mycket som möjligt på lite kalorier. Tillvägagångssättet är

40g wheyproteinpulver
200g frysta jordgubbar (som med fördel kan micras en 20-30sek)

Mixa ihop allt med en stavmixer för att sedan vispa upp det med en elvisp (med ballongvispar på). Efter några minuter börjar fluffet att växa och det är bara att fortsätta ett tag till. Vad jag vet så brukar Fever även kasta in det i micron ett kortare tag efter fluffet är klart. Du kan se i slutet av det här klippet hur han gör -> http://www.youtube.com/watch?v=MZ7sYTho7V4&Gräddfluffet

Det här brukar jag ha på mina efterträningspannkakor. Blir som någon typ av grädde och håller sig bra mot värmen. Tycker att vassle fluffet annars lätt blir luftigt och smälter ihop.

40g Complette Protein III blåbär/vanilj alt. Sloow vanilla ice cream
0,5dl Alpro Soja light mjölk
200g frysta blåbär (micra 20-30sek)
50g lätt kesella/kvarg

Blanda proteinpulvret med soja mjölken och mixa sedan ihop det med de frysta blåbären. Låt elvispen jobba upp ett fluff (kan ta några minuter). När fluffet är i princip klart kastar du ner de 50g lätt kesellan/kvargen och fluffar på i någon minut till. Nu ändrar fluffet skepnad och blir mer en grädde.


Efterträningsfluffet
Det här brukar jag kasta i mig efter träningen när jag står och lagar mat.

20g Complette protein III ckoklad alt. vanilj
100g hackad fryst banan
Några droppar vatten

Är inte svårare än något annat, utan gör bara som vanligt. Blanda pulvret med några droppar vatten, ner med de frusna bananerna och mixa. På med elvispen och få till ett bra fluff.

6 kommentarer:

 1. Taack så hemskt mycket att du skrev dina recept! hjälper bra mycket! hälsningar från Dalarna.

  SvaraRadera
 2. Andreaz awesome recipes thank you, the Fluff with the cream cheese you are adding the cheese after it " Fluffs "

  SvaraRadera
 3. Tack för alla recept! Fortsätt lägga ut flera, otroligt uppskattat

  SvaraRadera
 4. Anon. Skoj att det uppskattas

  Jeremy: Don't get you here... Just add some cream cheese/cottage cheese (like 50gram) when it's almost finished. Good luck bro!

  Niklas: Trevligt! Hoppas de används också :)

  SvaraRadera
 5. Andreaz you answered my question thanks, i added cream cheese before it started to Fluff and it never Fluffed, When its almost done add the Cheese!!! Thank you much

  SvaraRadera
 6. Jeremy: Great! Hope you like it!

  SvaraRadera