FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 23 oktober 2010

Dieta utan mat

Måste berätta om det underbaraste som hänt mig. Som ni sett så har jag just blivit pappa till en liten prinsessa (Valentina) på 2970g.

Förutom det uppenbara så hade vi också lite extra tur. Det är nämligen så att barnmorskeförbundet fyller 300år. Barnmorskorna hade uppmärksammat mitt och veronicas samspel från att vi kom in. Så lite försynt kom de in och frågade om en proffsfotograf fick vara med under förlossningen, för de skulle ge ut en jubileumsbok från barnmorskeförbundet.

Självklart fick dom de och på samma gång så fick vi hela födseln dokumenterad. Så häftigt och på samma gång roligt för Valentina när hon blir äldre.
Fotografen hade även en annan glad nyhet efter allt var klart. Naturhistoriska museet i Stockholm ville ha en stor bild på oss på en utställning som börjar på lördag.

Roligt att Valentina redan har fått vara med om så mycket positivt. Hon har ju ändå bara hunnit leva i ett dygn.

Men det var inte det här jag tänkte skriva om. Som ni läsare redan vet, så sattsar jag på att få vara med i Bodys omslagstävling. Så jag är mitt uppe i förberedelserna för en plåtning, om allt går vägen.

Hur gör jag då med maten, med tanke på att jag egentligen bara har tillgång till en Micro plus en ica butik en bit bort.

Jag löste det enkelt för mig. Dels har jag möjligheten till att köpa grillad kyckling + grönsaker. Men den lösningen är inte klockren, då jag inte har något kylskåp. Jag passar alltid på att köpa all mat när jag ändå är och handlar. Då är min standard lösning de underbara ABBA tonfisk. Lätta att öppna och riktigt goda. Men jag slutar inte där, utan jag gör en omelett av det.

3 hela ägg och 2 vitor
1 burk tonfisk
Ca 100g keso
Soja
Thaisås

Blanda allt i en tallrik och in i micron. Tag ut och rör om och sedan in i gen. Till det köper jag fryst blomkål som jag tinnar. Efterätten består av resten av keson med lite vaniljessens. Svårare än så behöver det inte vara.

Min lilla princessa ligger och sover i min famn, undertiden jag skriver detta. Den stora sover i sängen. Snacka om att jag är världens lyckligaste!

3 kommentarer: