FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 19 oktober 2010

Intervju med Shap Me Up!Det verkar vara någon megan uppdatering av mitt bloggverktyg, så det går inte riktigt att uppdatera. Hur som helst så såg jag att Shap me up! har lagt ut intervjun de gjorde med mig. Så den kan ni alltid passa på att läsa här.Så här ser mina matlådor ut till jobbet just nu. Adderar 800g broccoli också, som jag brukar gå och köpa på lunchrasten. Något som jag allt mer tycker blir viktigare är att jag får lite luft. Alltid riktigt skönt att kunna ta en liten promenad utanför kontoret till butiken. Är det någon gång på året man behöver det nu så är det under de månaderna som väntas. Man glömmer lätt bort det och istället sitter man inne och svär över det dåliga vädret.

6 kommentarer:

 1. ser ut som en jobbig deff :(
  Är oxå under en just nu

  SvaraRadera
 2. Jobbig? Nä inte det minsta faktiskt :)

  SvaraRadera
 3. How do you bring that to work? Do you have a refrigerator at your job?

  SvaraRadera
 4. rkmorgan: Yes, we have like 4 big refrigerators! It's a common thing to have a fridge at work in Sweden :)

  SvaraRadera
 5. Tar det lång tid att äta en sån matlåda? Känns ju som att man får tugga på rätt bra.

  SvaraRadera
 6. Emmaluu: Nja, när det är bulk kan det väl ta ett tag. Men annars äter jag middag på 30-40min, men vi sitter oftast och pratar i 60min. Middag är en tid för att umgås och inte bara äta, så jag har väl inte direkt tagit tid på hur långtid det tar :)

  SvaraRadera