FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 12 oktober 2010

Body omslagsmodell

Tidigare vinnare.

Mitt uppe i att jag ska bli pappa så finns det även plats för en liten dröm. Det är nämligen så att just nu går Body’s årliga omslagstävling. Eftersom formen inte är helt åt helvete och jag har 2 veckor på mig, så tänkte jag skicka in ett bidrag.
Vet inte alls om jag kommer gå vidare, då konkurrensen brukar vara hård. Kan tänka mig att det blir fler och fler ansökningar för varje år också. Jag har ju figurerat i tidningen ett antal gånger, men aldrig haft den anrika framsidan.
Så förutom att springa fram och tillbaka till BB och försöka att underlätta för min sambo så mycket som det går. Så kommer jag också passa på att dieta lite. Igår spenderade jag all tid på BB och gick fram och tillbaka till ICA. Hade tagit med mig lite grillad kycklingfile, skivad kalkon och ägg i väskan. Visste inte riktigt hur möjligheterna skulle vara att få i mig bra mat på sjukhuset. Veronica blev i princip tvångsmatad, men som pappa så är man inte riktigt lika intressant. Helt förstårligt såklart.


Roligaste var nog när jag satt och åt middag och barnmorskan kommer in. Där sitter jag med en hel grillad kyckling i ena handen och en hel gurka i den andra. Eller hel och hel, jag har just bitit av en stor bit av den och tuggar för fullt. Till det serverade jag mig själv 500g morätter och en 500g keso med avokado. Hela besöksbordet är uppdukat med min mat. Veronica sitter i sängen med en liten yogi yoghurt och försöker få i sig den.
Jag undrar verkligen vad som försegick i barnmorskans huvud. För hon tittade lite snabbt på oss och blev sedan tyst några sekunder.
Innan hno lämnade oss, sa hon.
- Glöm inte bort att ta mycket bilder. Så kommer ni kunna prata om när Andreaz satt och åt kyckling på BB.
Varken för mig eller Veronica är det direkt någon ovanlig syn, men vi skrattade gott åt det efter att hon hade gått. De måste ju tro att jag är någon typ av neandertalare eller något haha.

6 kommentarer:

 1. Helt underbart Andreaz! Jag skrattar forfarande!!! :) Jag önskar er all lycka till! //Jeanette

  SvaraRadera
 2. =) Lycka till!!

  Sen tycker jag absolut du ska skicka in bild til omslagstävlingen! / D

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag kan se det framför mig! Hon fick något att prata om under fikarasten, i alla fall.

  Och jag ser fram emot att se dig på Bodys omslag! (Kanske med en liten bebis i famnen?)

  SvaraRadera
 4. Hade varit roligt för dig ifall du hade kommit med på första sidan på body. Jag tror att du kan komma på första sidan, det hade varit kul :D

  SvaraRadera
 5. Härlig läsning Andreaz!

  Riktigt kul för er.. =)

  SvaraRadera
 6. vad kul o läsa det här, jag o min sambo kom hem iidag från bb, ligger i soffan nu med min son på mig! Ta tillvara på tiden efter och hoppas du hamnar på förstasidan sen då!

  SvaraRadera