FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 11 oktober 2010

Årets längsta pass


Bloggar från mobilen idag. Gårdagens gympass blev nog ett av de längsta jag kört, närmare 4timmar. Anledningen var att jag hade en journaliststudent med mig som skulle observera och grotta sig in i mitt och veronicas liv. Hon skulle skriva en skildring av fitnesslivet. Otroligt intressant och inte alltid så lätt att svara på alla frågor. Blev att tänka efter mycket. Som frågan "vad är det bästa med fitnesslivet?". Vad svarar man på det? Är ju inte så att jag väljer att anpassa mig till någon färdig mall, utan jag formar mitt liv efter hur jag vill leva. Så svaret blev, "att själv kunna göra det jag vill och tycker är roligt". Men såhär i efterhand så borde ju inte det vara något typiskt mig, utan det gäller väl alla. För vem är inte först att bestämma om sitt liv om inte du själv. Alla har ett val att prioritera det som de anser vara viktigast. Sen kan jag tycka att många bara flyter med, utan att egentligen tänka efter vad de vill. Men det är ett val det med.
Reportaget skulle vara på 7000 tecken. Vid första anblicken så tänkte jag att det blir en himla massa ord. Men efter att jag låtit det smälta in ett tag, så ändra jag uppfattning. Hur ska någon få plats med en skildring av tävlingslivet på endast två ynkliga A4a.
Det borde ju bli alldeles för lite. På torsdag får jag i alla fall se resultatet. Undra om jag får någon aha upplevelse då haha

4 kommentarer:

 1. Härligt!

  Blir kul att läsa

  Hoppas att hon plåtade nu när du har varit i plåtform. Keep it up, du har en av de bästa träningsbloggarna.

  Hälsningar från Kolo-medlem som satte dit dig ;)

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot den artikeln!

  För övrigt är detta en topppenblogg.
  Men vad hände förresten med Fairingkampen och Babak?

  SvaraRadera
 3. Anon1. Haha, jasså. Det var du som hade snackat med henne. Vad heter du på kolo?

  Anon2. I Fairingkampen står det 1-1 och vi får se om vi har en avgörande gren på fitnessfestivalen.

  SvaraRadera
 4. Jasså vem var detta? Det måste vara någon i min klass:P Vi har precis skrivit reportage på 7000 tecken. Jag tänkte göra samma sak om Martin Löwgren, vilken tur att jag inte gjorde det då.

  /En tidigare okommenterande läsare som också pluggar journalistik.

  SvaraRadera