FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 30 september 2010

SM närmar sig med stormsteg


Då närmar sig SM med stormsteg och jag kan helt ärlig säga att jag inte riktigt är beredd. Som tur är ska jag ju inte stå på scenen, så det krävs ju ingen direkt förberedelse från min sida. Men jetlagen är tung som fan just nu. Igår trodde jag att jag hade feber, men termometern visade 36,7 som vanligt. Så det är väl bara gilla läget och bita ihop. Ska bli riktigt skönt att få bo på hotell i alla fall, även om jag har hur mycket som helst att fixa hemma.

Under SM helgen som ni vet kommer Fairing att ställa ut. För er som läser bloggen kan jag skvallra om lite förhandsinformation och varför det finns anledning att komma bort till oss. Föra gången vi stälde ut var på fitnessfestivalen, när vi släppte Rage Extreme lmtd. och joint fusion (grymt underskattad produkt).

Så för alla er som älskar bars, kommer det att finnas möjlighet att inhandla en demovariant av vår nya bar med mjölkchokladsmak (+40% protein i den). Jag har själv inte smakat den, men håller den vad den lovar kommer den att brytas ner och hamna i mina efter träningspannkakor framöver. Jag är nämligen en stor sucker för choklad.
Finns det något godare än att trycka ner mjölkchoklad och jordnötssmör i de amerikanska pannkakorna?

Tittar man på deltagarna under årets SM så ser det ut som om de kommer att bli en riktigt intressant tävling, där det är svårt att tippa resultat. Men jag kommer att hålla en extra tumme för vårat team som i år ställer upp med Sara Nyberg i korta bodyfitness klassen.
Sen smyghåller jag ju några tummar för mina vänner också, även om jag alltid vill att mitt team ska kamma hem guld.

4 kommentarer:

  1. Andreaz , are you Creating New Post Workout Pancakes , i am a sucker for pancakes .

    SvaraRadera
  2. Får vell komma förbi och snacka lite med dig då!:)

    SvaraRadera