FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 20 september 2010

Skön stämning på Gold'sDet är rätt häftigt att gå runt på Gold's, så här strax innan Olympia. Stöter på en hel del proffs och andra kändisar. Igår var bla. 50 cent där och tränade. Han vägrade dock ta bilder med någon. Skönt att glida runt på gymmet med livakt. Själv skulle jag vilja ha någon som typ kunde gå runt med en stor solfjäder och vifta undertiden jag träna. Vore skönt.Förutom att proffsen tränar där, så är de oftast väldigt trevliga. Som här när jag hade glömt mina shorts, så erbjud Toney Freeman mig att låna hans byxor....

Missa inte det senaste från dagarna här -> Better Bodies On Tour

7 kommentarer:

 1. Du ser ju riktigt lång ut bredvid Hidetada!
  Fortsätt att uppdatera med lika mycket filmer och bilder, det uppskattas verkligen!

  SvaraRadera
 2. då man både är fan av din grymma blogg, och 50 cent, måste jag fråga, vad tränade 50 för något? Vilka övningar? Bara av nyfikenhet!

  SvaraRadera
 3. Verkar som att ni har kul där!

  Ball att du träffade 50 Cent där inne :)

  Mvh Jens

  SvaraRadera
 4. Fan nu blev jag avis! Vill också träffa/se 50cent :L

  SvaraRadera
 5. Måste kännas bra att inte dwarfas helt av en Mr.O tävlande? Nu hade han visserligen tröja på sig, men tyckte inte att han verkade så mycket större!

  Gillar också att det verkar vara sån skön stämning, måste kännas riktigt skönt! :)

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag åker till Japan i slutet av oktober och kommer spendera två veckor där. Eftersom jag är rädd att inte få i mig tillräckligt med protein har jag funderat på att ta med mig en liten burk med whey-80. Vet ni om det skulle fungera, eller skulle de stoppa mig på flygplatsen?

  SvaraRadera
 7. Hej Mikael!

  Jag tog med en påse Whey-80 då vi for till Turkiet, stoppade den i resväskan så det var ingen fara alls. Ingen sa något eller så.

  SvaraRadera