FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 3 september 2010

Sisten till Säffle är en rutten gris

Morgonens ben som ska köra mig till Säffle.

Blev några timmars sömn inatt i alla fall. Vaknade vid 02:30 typ och var klarvaken. Är så taggad att jag inte kunnat sova de senaste nätterna. Det är någon typ av blandad känsla jag har, en delen är att det ska bli så jävla kul och den andra säger "fan va snabbt det här gick, vi skulle ju ha tränat mer". Men efter lite velande har jag valt 100% spåret att det här ska bli kul som fan och helt klart en lärdom rikare. Tidigare har jag bara stått som coach under AF tävlingar, men den här gången blir jag tvungen att själv göra det på scenen. Är dock inte så jätte orolig, utan det ska bli sjukt kul med trixandet med fyllning och allt.

Det handlar ju någonstans om att jag hela tiden måste gå en medelväg. Blir jag för torr (för lite vätska) kommer kroppen krampa i styrkemomenten. Blir jag för blöt (vätskan rinner över av för mycket salt och kolhydrater), så blir jag slät och bortdömd i fysikronden. Riktigt kul att gå balansgång hela vägen fram.

Kommer som vanligt att försöka uppdatera så mycket jag kan. Men ett tips för er som verkligen vill hänga med är att vara med i min facebook grupp där både jag och andra hela tiden kan kommentera hur det går. Gruppen hittar ni här.

Edit. Jag ber om ursäkt att jag inte svarat på allas kommentarer. Har tyvärr inte haft tiden. Lovar att försöka beta av samtliga frågor efter helgen. Ställ dem annars i facebook gruppen, då jag lättare kommer ihåg att svara.

2 kommentarer:

  1. En av dom bästa benen jag har sett har du ;) (Ren) Vad är din favorit övning för quadsen?

    SvaraRadera
  2. Haha, tror vinkel gör att de ser större ut. Finns ingen annan övning än böj för benen!

    SvaraRadera