FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 2 september 2010

Så nära..

I maj i år gick jag längst polen i Bulgarien mot baren för att beställa in en hamburgare. På lördag går jag i Säffle mot korvmojen för att beställa en raggaballe med svängdörrar...


Hela magen kurrar till och ni känner hungern. Ni står framför spisen och väntar på att soppan ska bli klar som just börjat puttra i kastrullen. Blir en härlig champinjonsoppa idag. Det räcker med att den kokar upp, och där blev den klar.
Fram med tallriken och slevar ner soppan i en djuptallrik. Du är sjukt hungrig men kastar ändå på en timjan kvist för att få det lite snyggt garnerat. Perfekt!
Du tar tallriken och med snabba kliv sätter du dig vid matbordet. Tallriken hinner knappt nudda bordet innan första skeden gräver sig ner genom den mustiga soppan. När skeden snuddar tungan känner du det. Värmen mot tungan som bränner sig fast.
Det är ungefär så jag skulle beskriva hur het jag är just nu. Att skeden snuddar tungan är hur nära jag är från att tävla.

Inatt stod jag högst upp på pallen på SM i Athletic Fitness i mina drömmar, på lördag gör jag det på riktigt.

Gårdags kvällen blev att planera maten för fredagen och börja med att packa väskorna. Av någon anledning går jag alltid runt i cirklar och glömmer hälften. Som tur är har jag en sambo som jag hela tiden kan skicka instruktioner till, hon är som någon sambandscentral just nu. Det är så guld värt att ha någon som kan hjälpa dig när man som jag jobbar hela tiden.
Hoppas att jag kommer i säng i tid ikväll, så att jag är någorlunda pigg imorgon. Blir att jobba först innan jag drar iväg till Säffle för inmätning.

Måste bara nämna att det är helt underbart att slippa pressen på att behöva väga in. Den här gången ska jag ju bara dit och kolla hur lång (kort egentligen, men på internet är det ok att skriva lång), vilket inte är så jätte intressant. Men jag kan säga för de som aldrig tävlat i bodybuilding, så är det i alla fall för mig en jävla pers sista veckan att ha koll på vikt mm.

Det är något speciellt med den här dieten och jag har kännt mig avslappnad hela vägen. Jag är fylld av en energi att inget kan gå fel. Så under dagarna surfar jag mest på en positiv våg. Ska bli så sjukt roligt! Hoppas verkligen att vi ses i Säffle.

Glöm inte att gå med i min facebook grupp. Så får ni lite extra uppdateringar under SM.
Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

5 kommentarer:

 1. Låter som att du är hur laddad som helst! Hoppas det går bra för dig! Ville bara säga att dina träningsvideos syns allt mer sällan! Det saknas! MVH

  SvaraRadera
 2. Tjena Andreaz,

  Hur doserar du kreatin? Använder du dig av några uppehåll samt uppladdningsfaser?

  MVH

  Fredde

  SvaraRadera
 3. Lycka till nu och ge järnet!!

  SvaraRadera