FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 1 september 2010

Pannkakor och träning till allaFörst smäller det på lördag i Säffle när Sverige eliten drabbar samman om ett athletic fitness SM guld. Efter det blir det en lugn söndag för återhämtning inför måndagen. För er som bor i Stockholmsområdet, kan redan nu planera in er att ta er ut till Haninge och I.form. Där är det nämligen öppet hus. Förutom att det är helt gratis att träna, så kommer jag stå och brassa mina efter träningspannkakor från 18:30 och en bit in på kvällen.
Så kom ner och lyfta lite sånna där vikter och på samma gång käka en pannkaka och umgås lite med mig. Ni kanske även får tillfälle att gratta mig till min seger , presenter mottages hela kvällen haha. För att veta var det ligger trycker ni här. Det går buss precis utanför som går från Gullmars.

En bild tagen från fitnessdagen. Lånade den lite från Evelina Hammars blogg, som ni hittar på www.evelinahammar.com/

Igår körde jag sista gympasset innan SM. Tryckte ut det sista glykogenet ur triceps och rygg. Så nu är det bara vila fram till tävligen. Eller vila och vila, det är typ en miljard saker jag måste hinna fixa till tävlingen. Efter jobbet idag blir det att få sista massagen för att få ut lite vätska och mjuka upp kroppen. Sen blir det väl att vara lite kvinnlig och raka min kropp så att den blir len som en babystjärt. Morgondagen kommer att bestå av att laga iordning all mat jag ska ladda med och även packa ner allt. Inte alltid lätt att packa då jag alltid glömmer hälften av sakerna jag ska ha med mig. Tur att jag har min bättre hälft som har koll på mig. Sen är det jävligt tur att jag har min coach Martin Berkhan som alltid är ett stöd för mig.
Tusen tack till er båda för att ni finns.

Glöm inte att gå med i min facebook grupp. Så får ni lite extra uppdateringar under SM.
Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

4 kommentarer:

 1. Kör hårt nu Andy, håller tummarna :)

  SvaraRadera
 2. Kötta stenhårt Andy, dyk upp från ingenstans, gå om veteranerna och norpa guldet framför ögona på dom bara!
  Kommer det finnas nån mediabevakning eller web-TV så en kan kolla på när du vinner?

  SvaraRadera
 3. Hej Andreaz!

  Du är en vinnare av en blogg-award, du hämtar den på min bloggsida och följer reglerna :-D
  mvh Jaana

  SvaraRadera
 4. Hej Andreaz! Så du hittade mig på nätet -skoj! :) Tack för att jag fick vara med i din blogg. Blev lite fundersam när jag nästan hade 800 besök igår (förrgår) men det fick sin förklaring när jag såg att en massa hade klickat in på den från din sida ;)
  Kämpa på de sista dagarna och lycka till i helgen!
  /E

  SvaraRadera