FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 26 september 2010

Olympia fuck yeah!Ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till Gold's Flamingo här i Vegas. Gårdagen var en upplevelse utöver det vanliga. Det var lite som om Lucia pokalen skulle gå av stapeln i Globen. En stor fet arena med monitorer som om det vore en världsartist som sjön. Sen vilka monster på scenen. De som imponerade på mig mest var Branch som hade en riktigt geym form. Tyvärr har han inte riktigt hela paketet för att plocka hem Mr O. Men han kom i alla fall in i sin bästa form ever.Publikens favorit ver helt klart Phil Heat som har en helt fantastiskt fysik och var i riktigt bra form. Publikens jubel kunde inte sluta när han klev in på scenen. Dock så blev det Jay som plockade hem sin 4:de Mr O seger. Jay är för övrigt en av mina favoriter när det kommer till proffsbyggning. Han är som någon surfar snubbe som bara glider runt och lever livet. Verkar otroligt ödmjuk också.
I sitt tal efter att han fick sin guldpenga, så pratade han till alla sina fans.
- Jag kommer vara kvar här på arenan så länge som ni vill. Alla som vill ta en bild eller ta min autograf ska få det. Utan er skulle det här aldrig vara möjligt (lite smörigt, men ja).
Skön kille i alla fall och verkar ta livet med en klackspark.

Nä, nu måste jag stressa vidare till Golds. Ha det bästa hemma i Sverige! BTW, här är det strax över 30 sträcker varje dag. Living da dream!

2 kommentarer:

 1. Ja Jay verkar verkligen vara en sjukt ödmjuk kille som verkligen har kvar fötterna på jorden! Dock var Phil värd att vinna enligt mig, då han kom in med mycket bättre form än någon annan!

  Är så sjukt avundsjuk på den resan du får uppleva, den riktiga bodybuildingkulturen i USA!

  Keep up the good work andy!

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt är bra tjockis :-)

  Uppenbart att det är det här du ska hålla på med Andy pojken.....living the dream helt enkelt.

  /Din idol "Hård men ändå mjuk..."

  SvaraRadera