FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 7 september 2010

Min bror nästa

Jag är han som inte fattar att det här är en AF tävling utan tror att det är någoon uttagning för Colgate. Tryck på bilden för att få den större.

Då var det tisdag och formen börjar sakta ta sig tillbaka till vad den var innan tävlingen. Vikten visade 73kg imorse, vilket är ett tapp på 3kg vatten på ett dygn. Imorgon gissar jag på att vågen kommer att stå på ca 72kg, vilket är vikten jag vill ha. Då ser jag fortfarande hård ut och har en helt ok fyllighet i muskelaturen.
Så idag blir det att äta som vanligt igen, med en högra andel kolhydrater (ca 200g) och så blir det mitt första riktiga gympass efter tävlingen. Ska faktiskt bli extra kul idag, inte för att jag nu kan ner prioritera chinsen och dipsen, utan för att min bror följer med. Han har aldrig tidigare tränat på gym och ska få följa med sin storebror och få känna på vikterna.
Det roligaste är att det är han som har bäst förutsättningar att bygga en atletisk kropp av oss. Han har utan att gymmat otroligt breda och fylliga axlar, välutvecklad rygg och bra ben. Vissa har det bara och min bror är en av dem. Ska faktiskt bli kul att få följa hans utveckling.
Hans problem är väl snarare att han är den late av oss och inte tycker att kosten är något kul. De generna fick istället jag. Tror att om man skulle ta det bästa från oss och slå ihop skulle vi få till en rätt bra atlet.

Här kanske min brorsa står om några år, om han får blodad tand för det här med gym.

Jag har faktiskt tagit ner han till gymmet för länge länge sedan. Då testade han att bänka för första gången i sitt liv. Helt ofatbart börjar han reppa på 60kg som 16åring, vilket då var hans egen kroppsvikt.

Förutom att det är kul att ha en bror som vill delta i min träning, så finns det andra positiva aspekter i det hela. Att ha en familj runtomkring sig som alltid finns där, är otroligt viktigt, både för mig och för resten av medlemarna. Familjen för mig är som en hårt sammansvettsdag grupp människor som står upp för varandra, vad som än händer. Inga hemligheter finns och vi står alla för Engströms filosofi i alla lägen. Närheten till min familj är det viktigaste jag har och något jag hoppas kunna föra över på min dotter och generationen efter det.

7 kommentarer:

 1. Hur gammal är din bror då?

  SvaraRadera
 2. Hur många dips och chins gjorde du?

  SvaraRadera
 3. Skulle vara kul om du la upp lite mer videos när du tränar =)

  SvaraRadera
 4. Vilken plats hamna du på i poseringen?

  Inget illa menat men dina ben ser inte så bra ut, jämfört med förra tävlingen. :$

  SvaraRadera
 5. Anon1. 27 bast är han nu, min lilla lille bror :)

  Lasse: Chinsen funkade inte alls för mig och fick alldeles förmånga börtdömda för mitt eget bästa. Slutade med 16 godkända (7 plats). Dipsen gick bättre där jag fick iväg 30 godkända (1:e plats)

  Timpa: Jag hoppas att jag framöver kommer ha lite folk med mig på gymmet som kan filma igen.

  Anon. 4:a i första ronden och 5:a i finalen. Att benen är slätare finns en anledning. I AF'n går det inte att strypa vätskan som u byggningen, vilket gör att just på mig sätter sig vätska i benen och ryggslutet. Sen är de flesta bilderna från finalen efter att man sprungit runt och skuttat hela dagen, vilket gör att de blir duktigt vätskiga. Kolla på de andra tävlande, så märker du skillnad från första till final ronden.

  SvaraRadera
 6. Oj, hur många dips/chins är pb på träning?

  SvaraRadera
 7. Lasse: 30 chins och 45 dips.

  SvaraRadera