FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 21 september 2010

Löpning i gryningen

Bra tryck efter ca 7km löpning och lite frukost.

Som vilken annan dag på Venice, så började dagen med lite jogging. Jag och Micke drog oss ut för att springa i 50min, undertiden resten av gruppen tog sig en powerwalk till frukost stället.
Är riktigt skönt att börja dagen med att röra sig. Efter min tid som handbollsspelare så tröttnade jag på det här med löpträningen. Men nu, är det helt plötsligt något helt annat. Nu gör jag det av en helt annan anledning och det är för att det är skönt. Älskar när kroppen kommer igång och bara går av sig själv. Känner vinden slå mot hela kroppen och jag fylls av ett inre ro.Även om jag saknar Sverige, så måste jag ändå säga att jag älskar frukosten här. Det blir i princip samma frukost varje morgone. Oftast kör vi ett gympass alt. ett löppass innan frukost. Jag kör samma varje morgon, gröt med banan, jordgubbar, valnötter, russin och till det 8oz äggvita med en kycklingfile. Helt oslagbart!

Kissa eller bajsa?

Även om frukosten är fantastiskt så får man (jag) mig alltid ett skratt när jag kommer in på toa. Hur fan tänkte de? Varför bygger man en toa och sedan en pissoar mitt emot. Som om man inte skulle kunna göra allt i toaletten.... Kanske bra för de som har svårt att sikta, men va fan... Roligt är det i alla fall.

Glöm inte att hänga med på Better Bodies On Tour -> http://se.betterbodies.se/on-tour/

7 kommentarer:

 1. Glad att jag hittade din blogg, massor av härlig inspiration!!

  SvaraRadera
 2. Andreaz, once again you deliver on "good eats"

  now i am hungry, to eat first goal
  Thank you for your amazing Blog

  SvaraRadera
 3. Fick sån himla lust att sitta på toan och sikta på pissoaren! Mindre lust att torka upp men det får man kanske ta.

  SvaraRadera
 4. "Vuxna män gör saker tillsammans" är det inte så!?:D

  SvaraRadera
 5. Hur gör du med PF där nere? Tänkte på att det låter som att du käkar rätt mycket frukost under USA-vistelsen och det stämmer ju inte riktigt överrens med fastetiderna du har när du hemma.

  Verkar som du har det bra där i alla fall. Väldigt intressant att läsa om vad du hittar på där borta.

  SvaraRadera
 6. Nible: Vi är ju ett team här nere, så jag väljer det sociala framför PF den här gången. Tycker att det är lite det som är grundprincipen i PF, att göra allt enkelt. Brukar aldrig följa PF på semester.

  Sen får du tänka på att när jag äter frukost äter jag annars middag hemma, med tidsskillnaden. Så det blir rätt naturligt att jag äter en stor frukost.

  Du får heller inte glömma att du kan äta frukost på PF, bara du äter under ditt 8 timmars fönster.

  SvaraRadera
 7. Okej, då förstår jag hur det ligger till! Självklart ska man välja det sociala framför att vara tvungen att bara äta under speciella tider, var bara lite nyfiken på hur du gjorde. Jag hade själv valt att ätit den där frukosten före att följa PF-upplägget alla dagar i veckan. ;)

  Hur tycker du att det fungerar med de annorlunda mattiderna, har kroppen hunnit vant sig att käka frukost? Om jag förstår det hela rätt så käkar du första måltiden inte förrens 12-15 tiden när du är hemma.

  SvaraRadera