FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 22 september 2010

Joggintur med glykogenladdningAtt börja dagen med en skön löprunda är inte fel. Så jag och Micke bestämde oss mer eller mindre "tvingade" att springa en 50min. Egentligen handlade det om att vi två joggade till en restaurang där vi skulle möta upp resten av gänget som tog en powerwalk. Det vissade sig dock att stället var stängt när vi kom fram. Så vi fick springa tillbaka en bra bit för att få någonstans att käka. Uppskattningsvis blev det väl en 7km.Micke behövde inte tänka på någon plåtning så han såg till att fylla upp glykogendepåerna maximalt. En annan tog det lite mer piano och laddade med sin vanliga gröt. Imorgon ska vi åka tidigt till Vegas, så det blir nog ett riktigt tidigt pass. Helt galet att man vaknar upp vid 5 varje morgon för att vara reda för träning. Kommer vara riktigt jobbigt att vända tillbaka tiden när jag kommer hem. Dock måste jag säga att jag fått så förbannat mycket motivation och inspiration så att det kommer att bli en fröjd att träna den närmsta tiden.Eftersom min kära sambo inte var med, så passade jag på att ta lite egna beslut. Inhandlade en tenniskeps på Gold's. Mest för att jag blev irriterad då jag hela tiden fick håret i ögonen under passet, men också för att det känns avslappnat att bara dra på sig kepsen. Veronica tycker dock att jag ser ut som en 12åring och brukar skratta såfort jag får på mig någon keps. Så när katten är borta, dansar råttorna på bordet.

Missa inte allt roligt som händer på vår resa här -> http://se.betterbodies.se/on-tour/

8 kommentarer:

 1. Du har en mkt bra och intressant blogg som jag följer :) . Har kört 3 v nu utan frukost och äter färre mål men blir mätt funkar kanon(taget från dig) Kör hårt.

  Mvh Killen som stod bredvid dig på SM i AF :)
  Christian

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det är grymt skönt att springa på morgonen, speciellt i nya miljöer där det finns nytt att upptäcka under tiden man springer. Sedan smakar ju frukosten bra mycket godare också. :)

  SvaraRadera
 3. Hehe Gasp t-shirt på Better Bodies turnén! :P

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Jag åker till Japan i slutet av oktober och kommer spendera två veckor där. Eftersom jag är rädd att inte få i mig tillräckligt med protein har jag funderat på att ta med mig en liten burk med whey-80. Vet ni om det skulle fungera, eller skulle de stoppa mig på flygplatsen?

  SvaraRadera
 5. tjena ser att du tränar rätt mycket. Har börjat komma igång nu efter sommaren å tänkte beställa från gymvaruhuset som ja gillat innan.

  Tänkte beställa kolhydrater och protein paket inte gainer.. Blanda det själv alltså.. frågan är då ska man köpa långasamma eller snabba kolhydrater?

  http://www.gymvaruhuset.com (hemsidan)

  och vad för proteiner?

  kolla in på sidan skulle vara tacksam för hjälpt :)

  du kan mejla svaret till kontakta@tobbs.se

  SvaraRadera
 6. När på dagen brukar du träna? Har du möjlighet att äta innan träningen? Har du långt till gymmet?
  Vilket syfte vill du ha kolhydrater, att få mer tryck och energi på gymmet eller lagra kolhydrater i glykogendepåerna efter träning?

  om detta var din kommentar så kommer svaret här:
  jag tränar alltid efter skolan typ.. eller helgerna så blir det inte efter men de är drygt runt 12-5 tiden..
  jag har oftast inte möjlighet att äta innan då ja gått i skolan och kör direkt efter
  nej jag har inte långt till gymmet. Vad jag vill få för effekt är bra fråga jag vill få mer volym i musklerna alltså kunna bygga mer tror inte ja får tillräckligt med proteiner och kolhydrater utav vanlig mat ja äter.

  de andra med glykogendepåerna vet jag inte ens vad det är :)

  SvaraRadera
 7. De där brallorna du har på dig, är de mjukisbrallor i shorts-modell? :)

  SvaraRadera
 8. Japp, de är kortare mjukisbyxor, hur sköna som helst!

  SvaraRadera