FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 3 september 2010

Framme i Säffle

Så här såg det ut efter att ha suttit i en bil hela dagen.

Då var jag och Veronica äntligen framme i Sveriges metropol Säffle. Sista biten var jag så kissnödig att jag trodde jag skulle explodera. Men ni vet när man ser på gpsn att det bara är några ynkla minuter kvar, så kniper man allt man kan.
Det var i alla fall lätt att hitta hotellet och deras parkering som låg 100m bort från entren. Eftersom min kära sambo är höggravid och jag är den mest envisa hon känner, så hugger jag tag i samtliga väskor och kylboxen. 3 stora bagar och en full kylbox väger en del och det blir inte lättare av att vara sjukt kissnödig.
Hur som helst går jag i rask takt mot receptionen för att checka in.

Då stoppas vi av två norska tanter som vill bjuda på cider och berätta om den fina kulturstaden Säffle. Inte riktigt en lyckad kombo när Andy håller på att kissa på sig. Så jag hänvisar dem vänligt men bestämt att de får tala med min sambo, då jag håller på att sprängas. Hon fortsätter ändå proppsa med en broschyr medans jag tar några kliv därifrån.
Checkar in och vi får veta att det är upp för trappan och vänster, sen rakt fram och sedan höger.
Efter att gått i gångar med 50kg packning och knipande ben för att kunna hålla mig hittar vi vårat rum. Vi snackar om att vi fick 150 nummer bort haha. Var helt slut när jag kom fram. Så nu ligger jag bara i sängen och slö surfar och njuter av att vara framme.
Dags att försöka torka till inför morgondagen. Är ju även inmätning snart. Hörs förhoppningsvis senare.

6 kommentarer:

 1. Önskar dig lycka till :)

  SvaraRadera
 2. gryymt! stooort lycka till nu!

  SvaraRadera
 3. inspirerande form!

  SvaraRadera
 4. I Mina ögon ser det asssssssssssbra ut. Lycka till :)

  SvaraRadera
 5. Får se om jag vågar mig fram och hälsa på dig om jag ser dig :) Nu när jag läst din grymma blogg ett bra tag.

  SvaraRadera