FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 27 september 2010

En tomatI går var vi på en lite finare restaurang, eller närmare bestämt en grill restaurang. I USA är det ju lite speciellt när man beställer mat. Skulle du t.ex beställa in från huvudmenyn och ta deras alternativ "köttbit". Så får du exakt vad det är, varken mer eller mindre. Du får alltså en tallrik med en köttbit, varken mer eller mindre.
Så igår ville jag ha en serion steak och en sallad. Kyparen föreslag Caesar sallad, men jag ville bara ha en clean vanlig sallad. Det hade de tyvärr inte, vilket är rätt skumt måste jag säga. Har man alla andra sallader så borde det ju bara vara att skippa dressingen. Då bad jag om att få en tomat till mitt kött.
Det funkade jätte bra sa kyparen och frågade om jag inte kanske ville ha lite lök till. Som en god tomatsallad med lök. Jag brukar ju själv blanda rödlök, tomat och basilika hemma, till en god tomat sallad. Så varför inte.

Men som ni ser på bilden ovan, så fick jag inte riktigt vad jag trodde. Visste inte riktigt hur jag skulle bete mig och ramlade nästan av stolen. På min tomat, så låg det typ 3 stora gula lökar skivade i en stor hög. Fy fan va jobbigt det är med kommunikation ibland haha. Men en rolig tomat sallad var det. Vågade inte äta löken heller, då jag skulle på Le Reve direkt efter. En underbar föreställning.Nu lämnar jag snart den här vyn och begär mig hem till Sverige. Så nästa uppdatering som kommer sitter jag i några grader kallare Svedala och skriver. På återseende.

2 kommentarer:

  1. Vad ska du göra i Svedala? Är det Svedala här nere i söder du pratar om? :)

    SvaraRadera
  2. Käkade på ett hak INNE på Ceasars Palace i Las Vegas. Min fru beställde in en sallad som var SÅ STOR.....det lilla livet syntes inte förrän hon ätit sig igenom ena flanken. Proppmätt tittar hon fram och säger: -Det är tre stora kycklingfileer här också.....vill du ha en??

    Haha....proportionerna blir en smula, out of bounds, över där!!

    SvaraRadera