FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 23 september 2010

Dieta i USAÄven om jag varit i USA förut, så har jag inte riktigt behövd hålla formen. Vanligtvis glider jag bara runt och njuter av diverse munkar och hamburgare. Nu är det ju inte så det är den här gången, utan nu måste jag hålla formen. Men vilken helomvändning det har blivit i huvudet. Att det amerikanska folket är så feta är en gåta. Jag har nog aldrig varit i ett land som dukar upp de "lättare" alternativen. Helt plötsligt blir dieta i Sverige rätt tufft mot att gå runt här, där allt finns.

Vi var bla. på IHOA (International House Of Pancake) och åt lunch idag. På alla rätter stod det kalorier, kolhydrater, fett, protein och salt. De hade t.om något "ägg substitut" till äggröran, som visst gjorde så att det innehöll mindre fett. Smakade dock lite plastigt om jag får tycka till. Föredrar vanliga ägg, men det hade de inte.
Förutom det så hade de bytt ut baconen de serverade mot mager kalkonbacon, vilket imponerade stort på mig. Även pannkakorna gick att få med fullkorn och sockerfri sirap. Jag tog en two x two x two, vilket innebar att jag fick äggröra, bacon och 2 butter milk pancakes. Totalt blev det 400kalorier, så jag köpte till en extra kycklingfile som de grillade.

Det är också en grej som imponerar på mig. Behöver du göra om något eller lägga till eller ta bort, så går det alltid. Helt fantastiskt. Så för den som vill semestra och dieta, kan jag varmt rekommendera USA. Så kanske det är du som "Receive a free rooty tooty fresh 'n fruity".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar