FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 16 september 2010

B&F utbildning med Ngruppen


I tisdags efter jobbet hade jag ett spännande möte framför mig. Jag hade för ca 1 år sedan läst en intressant bok vid namn ” Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare”. Som vanligt var jag skeptisk innan jag öppnade den. Men efter att läst ut den så blev jag mäkta imponerad. Det var ingen BS eller snack om häftiga dietnamn. Utan boken behandlade verkligen kosten ur ett helt vetenskapligt perspektiv, vilket de flesta annars brukar ha svårt för.

Författaren till boken var även den personen jag skulle träffa denna tisdags kväll. Hon heter Anki Sundin (VD Ngruppen)och är förutom att hon är nutritionist/näringsfysiolog även Svensk mästare i bänkpress. Så mina tankar när jag klev in på cafet i Stockholms city var att jag förutom var sjukt kissnödig (höll på att släppa vätska från helgen) även hur en tjej ser ut som lyfter mer än mig i bänk skulle se ut. Visst hade jag sett bilder på Anki, från hennes bok. Men någonstans så skapar man ändå sin egen bild av en person.

Jag kollar runt när jag kliver in och få först syn på en brunhårig tjej som ler lite åt mig. Självklart ler jag lite tillbaka, men tänker snabbt, det där ser inte ut som någon näringsfysiolog. Iförsig är jag ju ingen expert på utseende vad gäller vare sig frisörer eller näringsfysiologer.
Jag lyfter blicken och får syn på en tjej som sitter lite längre in i lokalen och vinkar åt mig. Ibland går hjärnkontoret segt, men rätt fort klingar det till och jag förstår att det är den vinkande tjejen som är Anki.

Hon berättar om sin utbildning som hon håller med Jacob Gudiol och där hon har tänkt att jag skulle vara med. Vi halkar dock snabbt in på annat och pratar träning och kost. Roligt nog (mest för min skull) så verkar min verklighetsbild stämma överens med Anki's. Äntligen träffar jag någon som förstår mina tankar och vi sitter och pratar i en och en halv timme. Tror vi skulle kunnat sitta där ännu längre och bara bolla frågor emellan oss. Förstår helt klart varför hon är en sådan framgångsrik föreläsare. Vi kommer överens om vilken del av utbildningen jag ska hålla, vilket visade sig vara hypertrofi i gymmet och kost och näringslära under en eftermiddag. Jag kommer bla få berätta om mina erfarenheter från mina egna tävlingar och även tävlingar där jag hjälpt klienter att nå sina mål.

Utbildningen är skräddarsydd fördjupningsutbildning för personliga tränare, kostrådgivare och andra med motsvarande förkunskaper.

Nästa kursomgång: 5-7 + 12-14 nov, heldagar kl 9.00-18.00. Sön 14 nov slutar vi ca kl 16.
Plats: Åsögatan 115, Stockholm. SAFEs utbildningslokal på SATS Medborgarplatsen, T-bana Medborgarplatsen.
Pris: 16 500 kr (inkl moms).
Sista anmälningsdag: 22 okt.

Ur programmet:
• Kost- och näringslära för uppbyggnad och deff
• Kost- och näringsanalys med fokus på uppbyggnad och deff
• Muskelfysiologi och konstruktion av träningsprogram för uppbyggnad och deff
• Genomgång av kosttillskottsmarknaden med objektiv utvärdering
• Vetenskapsmetodik – så vet vi vem vi ska tro på

Har ni frågor ang kursen eller intresserade av att medverka, tveka inte att höra av er till mig på info@andreazengstrom.se

1 kommentar:

  1. Jag utibldar mig till PT nu och jag gjorde min Teoridel där, dom är sjukt bra på SAFE där : D

    SvaraRadera