FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 13 augusti 2010

Vilodag - bra för kropp och själ

Efter middagen blev det lite plåtning. Den här bilden blev bäst tycker jag.

Vilodag behövs helt klart i alla deffar. Igår hade jag en riktigt skön välbehövlig vilodag. Självklart är det jätte skönt för kroppen att inte utsättas för träning och få lite tid att återhämta sig. Men det absolut bästa med de här dagarna är faktiskt att jag får mer tid med min kära sambo. I lugn och ro kan vi äta middag tillsammans. Igår lagade jag till och med en lankesisk linsgryta till min kyckling och potatis.
Tanken var att Veronica också skulle avnjuta denna gryta till sin lax och ris. Men efter att hon satt fart med sin mat, insåg vi att vi nog fick hoppa över det. Hon åt iförsig en av mina favoriträtter, nämligen blodpudding med knaperstek bacon.

Min lankesiska linsgryta. Fatta att det var 6år sedan jag var där..

Förutom att vi fick njuta av varandra och lite god mat, så han jag även åka iväg till posten och hämta ut mina limited edition smartshakes och min färg till tävlingen. Nytt för i år är ju att färgen inte får kladda, vilket jag tycker är riktigt skönt.
När man kommit fram till dagen då man får sin färg, så vet man att det är dags för tävling. Nervositeten börjar smyga på och dagarna känns alltid lite extra roligare. Är som en nedräkning till nyårsafton, grande finale.
Det är nu man tar ut esset från rockarmen, det extra krutet man har i bakfickan. Nu finns det inget annat än att bara köra, köra så hårt det bara går. Allt är ju så nära att jag nästan kan känna på det. Snart står jag där i Säffle och lyssnar på när kommunal politikerna försöker få publiken att flytta dit. Då vet jag att det snart är min tur att entre scenen, till publikens hejarop eller buande. Hur som helst så är det bilden av mig själv på prispallen jag ser, varenda morgon då jag vaknar.

Önskar jag var där snart...

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

5 kommentarer:

 1. Sjukt bra fysik :D

  SvaraRadera
 2. Det ser riktigt bra ut inför kommande tävling! Håller alla tummar för att din dröm går i uppfyllelse...

  Har varit sugen på att baka bröd nu i ett par veckor, tänkte kolla ifall du sitter och trycker på någon bra ide?

  SvaraRadera
 3. Tack alla!

  Om jag har någon bra ide om att baka bröd? Vad vill du ha ide på?

  De här kan du testa om du vill hålla nere på kolhydraterna -> Protein Scones

  SvaraRadera
 4. Hahaha, nä linsgryta och blodpudding låter inte ALLS som en smarrig blandning!!

  SvaraRadera