FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 8 augusti 2010

Vila och behandling

För den uppmärksamme så ser ni att hon skrattar undertiden hon pinar mig. 3bar rakt in i vaden.

Då var det dags för ännu en dag av tortyr. Jennifer Palm på Najadens gym knådade sönder mina vader. Känns att det fått jobba lite under löppassen under sommaren. Har varit sjukt länge sedan jag gått hos någon naprapat eller ens massör, så det är väl dags nu. Känner mig så mycket mjukare i kroppen. De senaste två årens tävlande sliter en del, så jag har rentav varit korkade som inte gått och blivit uppknådad då och då. Skönt att Jennifer fixar biffen (jag alltså haha).


Förövrigt är det här sista dagen på min semester, så resten av kvällen kommer bestå av matlagning. Så nu är det dags för att rada upp matlådorna i kylen igen. Kom på att det bara är 4 veckor kvar till SM i athletic fitness. Nu när jag närmar mig så vet jag inte om jag är redo. Känns ibland som om man önskar att man (jag) fick längre tid på sig. ändå har jag tränat och dietat för det. Antar att det är min egen press på mig själv att jag vill prestera så bra.
Men å andra sidan har jag inget att bevia för någon. Det här är ju första gången för mig och egentligen kanske det är lite väl kaxigt att gå upp på ett SM. Men ska jag göra något är det lika bra att jag gör det ordentligt. Final ska jag helt klart till och självklart ska jag stå på pallen.

Dags att återvända till grillbordet, här ska det grillas kyckling!

1 kommentar:

  1. Denna bild får mig att tänka tillbaks på alla jobbiga och mindre jobbiga behandlingar man fick som elitfriidrottare...

    Hoppas det känns bättre nu. :-)

    SvaraRadera