FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 11 augusti 2010

Trött i benen

Laddat för veckans middagar.

Gårdagens intervaller däckade mig verkligen. Hoppade i säng vid 22 tiden. Eller att kalla det att hoppa i säng är nog helt fel. Benen var så trötta att skulle jag gjort ett skutt, skulle det nog mest se ut som en dålig tåhävning.
Blir alltid en rätt stor omställning när man börjar jobba igen. Dagarna blir uppstyrda på ett helt annat sätt. Inte det där vanliga att jag kan gå upp och lägga mig i soffan om jag vill. Nä, är det arbete ska det vara ordning och reda, helst slips på.

Gårdagens intervaller gick dock riktigt bra. Fick med mig kocken på turerna och han gjorde riktigt bra ifrån sig. Nästan så att jag blev lite tårögd. Iförsig är han ju även brandman, så han borde ju orka med en byggarsmurfs tempo.

Gårdagens intervaller följdes annars av ett muffinsbak. Blir en 4-6 muffins om dagen, så det blir att baka minst 3 gånger i veckan. Igår gjorde jag vanilj/äppel muffins med kanel, got to love it!
Är det något jag kan rekommendera så är det att på söndagar göra klart veckans middagar. Så skönt att komma hem efter jobbet och bara plocka ut matlådan och värma på. Då finns det inga ursäkter att man inte hinner göra mat eller någon risk att man går till godisskålen istället. Kyckling och potatis blir det hela veckan tror jag.
I helgen ska jag nog göra mig en cheescake, en nyttigare då. Gått i tankar om det hela veckan och funderat på hur jag ska få till det. Så det är väl lika bra att sätta fart och börja experimentera.

Välanvänd, helt klart.

Fan, vilken nytta jag har haft av min smartshake på träningsdagarna. Tar med mig hela shaken till jobbet. Har två stycken extra behållare på som jag fyller med havregryn. Den ena är lunchen och den andra är mellanmålet eller preworkout målet som det så fint heter. I stora behållaren har jag mitt KCG R2 (päronsmak). Förutom det kör jag med tonfisk och muffins. Slipper jag ha med mig min gigantiska matlåda till jobbet, utan kan lätt som en plätt få med mig allt i en liten påse.

Ikväll blir det rygg. Ska se om jag kan filma något då med mobilen, är i alla fall bättre än inget.

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

3 kommentarer:

 1. Dina muffins ser så goda ut=)

  SvaraRadera
 2. Brukar kika på denna sida för inspiration:

  http://www.stumptuous.com/the-cottage-cheese-page

  Deras cheesecake var riktigt bra. Rätt många keso recept så du får nog söka efter cheesecaken :)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig helt klart på smartshake :) läste om din magträning och cardio i body, intressant :)

  SvaraRadera