FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 22 augusti 2010

Teamträff och mörbultning

En ny ost för mig. Ica's med 9% fett.


Idag var det Team Fairing träff, vilket alltid är lika roligt. Vi träffades hela gänget på Fairing gym. En del nya ansikten och en del av de gamla. Känns alltid lika roligt när vi ses, då teamet består av inspirationskällor. Vi är mer ett kompisgäng som träffas för att snacka av oss och skratta. Maria som är vår teamleader hade dukat upp med muffins och frågesport. Tyvärr kom jag ynka 0,5p efter vinnare, vilket gör mig sugen på en revansch. Frågorna var på tävlingsregler för bodyfitness/CBB/bodybuilding/Athletic Fitness och även om Fairing och dess produkter. Men men, till nästa gånger kommer jag ha läst på och kommer att krossa.

Förutom teamträffen blev det raketfart till naprapaten för att få en omgång stryk (typ). Benen blev utdragna och mörbultade och ryggen fick sin beskärda del. Idag gick verkligen luften ur mig efter behandlingen och det var med tunga steg jag ställde mig och tillagade dagens bondomelett med 9% Ica ost. Visste inte ens om att Ica hade en sådan produkt, men den var helt ok och passade perfekt till omeletten. Det enda jag stör mig på lågfetts ostarna är att det sällan är någon rivig smak i dem. Personligen skulle jag vilja ha typ greve som en ”lättare” ost.

Men nu går jag mest och väntar på att Body ska komma upp med deras senaste radiointervju. Det är som sagt jag som blivit intervjuad i en halvtimme. Tror att den kommer upp imorgon, så då kan jag skriva lite mer om vad den handlar om mm.
Se till att njuta av söndagen nu, för det ska jag.

2 kommentarer:

  1. Rekommenderar Wästgöta Kloster Svart 10% osten, den enda lågfett-osten som det faktiskt är ganska bra klös i när det gäller smak.
    Alla andra är rätt tråkiga tyvärr

    SvaraRadera
  2. Håller med dig helt! Men skulle vilja ha någon med mer smak.

    SvaraRadera