FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 12 augusti 2010

Ryggbiff och 700g potatisGårdagen blev en hungrig dag, kanske berodde på att jag körde intervaller dagen innan. Hur som helst så älskar jag träningsdagar då jag får äta mer och även njuta av lite gymträning. Igår blev det ryggträning med fokus på att chins. Kände mig lite seg, men körde på ren vilja.
Hade även med mig kocken som fick assistera kamera man. Dock så spelade han in det på sin iphone 4 (viktigt med 4:an) och kunde inte skicka över det till mig under kvällen. Får se när han kan komma förbi och tanka över det till min dator. Då kommer det upp så fort som möjligt. Han plockade i alla fall en bild på ryggen under passet, som jag kan bjuda på.

Formen börjar sakta men säkert komma och jag känner att allt ligger enligt plan. Idag är det vilodag och jag kommer inte göra så mycket mer än att försöka ta några bilder och baka lite muffins. Kanske även blir en indisk linsgryta, om jag hinner.

Men för att återgå till träningen, så måste jag nog ändå säga att måltiden efter träningen är min höjdpunkt på dagen. Det är den som kan få det att vattnas i munnen.Här är gårdagens postworkout potatis, eller om ni vill kalla det middag. 700g potatis snyggt uppdelade i potatisklyftor.Förutom potatis blev det 500g kyckling, 400g broccoli, 200g vitkål och en kvargsås (vitlök + sambal oelek). Blev till och med 1 muffins till efterätt. Kan man vara annat än nöjd efter en sådan måltid?

Det är det här som jag älskar så mycket med periodisk fasta. Att äta sig riktigt mätt innan man går och lägger sig. Så skönt att bara ligga i sängen och känna sig riktigt belåten och veta att formen bara blir bättre och bättre.

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

11 kommentarer:

 1. Kan inte annat än att instämma!

  SvaraRadera
 2. Har du en bror som var i Alanya för några dagar sedan? Sjuuuukt lik dig var han.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr ingen bror som var i Alanya, utan han jobbade nog i Sverige för några dagar sedan :)

  SvaraRadera
 4. hur i hela världen kan du käka så mycket? trycka i sig nästan 2kg mat, det är ju enorma mängder xD

  SvaraRadera
 5. Vad är för krydda du använder på potatisen? :)

  SvaraRadera
 6. Och om du inte redan sett det, så kommer ju Lidl ha extrapris på deras Kvarg nästa lördag, den 21 aug och då kommer det kosta 9,90/st istället för 11,90/st!
  Haha, snacka om att alla träningsfreak kommer invadera Lidl då =)

  SvaraRadera
 7. Formen ser ju toppen ut och tack för en grymt rolig blogg!

  Har också lite funderingar kring maten, hur man får i sig allt, detta skulle nog ta mig runt 2 timmar att få i mig, 700 g potäter och ett halv kilo kyklick samt massa extra på det.

  hade gott

  SvaraRadera
 8. Jag tror det iofs handlar om att alla är olika stora i maten, just av den anledningen som periodisk fasta passar just de som ÄR stora i maten (som jag).

  Jag skulle nog utan större problem få i mig allt det där om jag ska vara ärlig och rena mängden skrämmer mig inte. Yummie!

  SvaraRadera
 9. Ja, jag kan hålla med. Gilar man och kan äta mycket så är det inga problem. Jag har ätit bra mycket större portioner. Den största portionen jag ätit var en grillbricka på 2,1kg med sallad, några öl och som efterätt ett par bullar. Då var jag mätt kan jag lova..

  SvaraRadera
 10. Har alltid gillat dina delts! Så jäkla grova :D

  SvaraRadera
 11. Jättesnygg rygg!

  O smartshaken är fantastisk! =)

  SvaraRadera