FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 30 augusti 2010

Rastlösheten
Som vanligt inför tävlingar börjar jag planera på tidsfördrivsaktiviteter. Som sist jag åkte till Norge blev det att spela lite PSP. Jag tänkte köra på samma bana även denna gång. Blev 3 nya spel till min lilla konsol.
Förutom det så måste jag förbereda mig inför min USA resa som går av stapeln om 3 veckor. Att sitta länge på flygplan är nog det tristaste jag vet. Det är något konstigt med luften och temperaturen på planen, som alltid får mig att må lite illa. Så lite tv-spels tidsfördriv är aldrig fel. Sen brukar ju USA planen ha en egen tv-skärm med film/musik/spel, så det brukar gå bra.
Men det ändå lite roligare att kunna ha nöjet att spela sina egna spel på sin egen konsol, när man än vill. Likaså att jag kommer mellanlanda i Chicago och sitta och vänta på planet som ska ta oss till L.A. Och Venice beach.
Det ända spelat jag mer skulle behöva kanske skulle vara Fifa 2010 och något mer bil spel. Fördelen med sånna här typer av spel är att jag bara kan knäppa igång och spela en bana. Spel som kräver att man sitter flera timmar är roliga också, men flexibiliteten för att spela lite snabbt försvinnner.

Har lagt upp en ny del i högerspalten. Nämligen mina favorit recept som jag lagt upp i bloggen. Tanken är väl att jag ska fylla på den listan också och ”kansk” lägga upp min kost för en dag med recept mm. Men håller fortfarande på att utveckla min ide. Så undertiden kan ni njuta av mina egna favoriter bland mina recept.

Så mina absolut favoriter av recept i bloggen är följande:

Andy's efter träningspannkakor

Bara älskar de här pannkakorna. Ibland äter jag dem varje dag hela veckan. Känns som en förbannad lyx att sitta och äta pannkakor på diet faktiskt. Brukar äta dem med proteinfluff eller kesella med proteinpulver alt. bär.

Fairing glassen
Sjukt underskattad och tillför verkligen glass under sommaren. Vi kanske går mot lite för kalla tider nu för glassen, men den här yoghurtglassen blir verkligen super. Helt klart värd att testa.

Andy tonfiskburgare 2.0
Måste bara slå ett slag förtonfiskburgaren som inte smakar tonfisk. Blir som en komapkt och mäktig burgare med grym mättnadskänsla. Bara måste testas den med. Sen kan man variera kryddningen in i det oändliga.

4 kommentarer:

 1. Nått speciellt som händer i USA eller bara semester? /Simon

  SvaraRadera
 2. Nej, inte semester direkt. Jag kommer att åka med på "Better Bodies On Tour" och jobba på Olympia mm. Kommer att återkomma om det lite senare i bloggen :)

  SvaraRadera
 3. Kan man göra glassen även om man inte har glassmaskin? Räcker det i så fall att man bara blandar allt?

  Hälsningar
  Linda

  SvaraRadera
 4. Japp, bara du blandar runt lite då och då. Kan tänka mig att ca 45min minuter i frysen och att du rör runt var 15min eller något. Har inte testat själv, men gissar på det i alla fall..

  SvaraRadera