FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 14 augusti 2010

PostWorkOut meal

Tallrik som är extra stor

Då många reagerade på mitt middags/PWO mål senast, så tänkte jag att jag kunde redovisa vad jag åt igår efter jag tränat.
Det viktigaste målet på dagen, är det efter jag tränat. Det är ju då kroppen behöver fylla på och bygga upp kroppen igen. Därav mina stora härliga måltider, även om jag kan tycka att de inte är enorma. Annat är det när jag äter för att gå upp och inte som nu, 3 vceckor innan tävling när jag går lågt.

Så här såg i alla fall första portionen ut:Och så här blev den andra. Avslutade allt med en muffins.Det ni får ha i baktanke är att jag köpt extra stora tallrikar. Ska jag diska dem i diskmaskinen så är den full efter 4 tallrikar. Men jag gillar mina stentallrikar.

Dagens midadg blev

700g blomkål som jag gjorde indisk blomkålscurry på
240g kikärter till min kikärtsgryta
500g kycklingfile
350g potatis
+ 300g grönsaker

Så strax över 2kg mat blev det med all buljong mm. Smaklig spis var det helt klart!

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

3 kommentarer:

 1. Tack vare dig Andreaz har jag också börjat med periodisk fasta och jag måste säga att det är en fantastisk känsla att kunna äta på det där viset och ändå vara på diet!

  Sitter precis i denna stund och kämpar med min gryta med nötfärs, bönor och potatis m.m. :D

  SvaraRadera
 2. Jösses, jag tycker det ser mycket ut jag, men så är jag också en ganska liten person :) . Det låter gott iallafall!

  SvaraRadera
 3. Jag har en fråga angående hur lång tid du tar på dig när du ska slänga i dig allt det där? Jag får ofta klagomål från folk att jag kastar i mig maten, lite som mycket. Och för ett tag sedan blev jag tillsagd att jag skulle äta långsammare och tugga mer för att det är bättre för mig.. Vet du om det ligger något i det eller jag kan äta precis hur fort jag vill? :)

  Peace!

  SvaraRadera