FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 29 augusti 2010

Pimpad av AndyIdag är en riktigt stor dag. Jag har tidigare fått mail och frågor om det inte skulle kunna gå att köpa sig en sån där snygg "Andy Is Numero Uno" tröja". Efter mycket trixande och fixande, så har Veronica öppnat upp en liten butik på nätet. Så nu kan ni köpa er en alldeles egen "Andy Is Numero Uno" tröja. Kanske något för dig som ska heja fram mig på SM, så jag vet att jag får lite stöd. Butiken hittar ni på http://nosugaradded.spreadshirt.seDe modeller som ligger uppe just nu är slimmodeller för både dam och herr. Vi kommer allt eftersom att uppdatera med lite fler och nya modeller av tröjorna. Har ni tankar eller idéer är det bara dela med er.Den vita här ovanför är ju den klassiska med anor från Arnolds tid. Det är även men alldeles egna favorit. En sån tröja fick jag i julas av en vän. Tröjan får mig att tänka på det här videoklippet:Butiks länk -> http://nosugaradded.spreadshirt.se

3 kommentarer:

 1. Bara banderollerna som saknas!

  SvaraRadera
 2. lite offtopic, vad finns där för billiga gym som är lätta o snabba att komma till ifrån bagarmossen?

  SvaraRadera
 3. Måste säga att det är inspirerande att läsa din blogg och se dina filmer! Det är något jag gör enligt rutin om dagarna.

  Sitter och försöker komma på ett nytt träningsschema, och tänkte fråga om tips från dig medan jag ändå är inne på bloggen.
  Hör gärna av dig via mail så jag ser det snabbt!
  matsson_755@hotmail.com

  SvaraRadera