FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 6 augusti 2010

KokbokenEfter att jag publicerat en del recept och matbilder så har frågorna haglat in.
- När kommer din kokbok?
Så jag tänkte att jag gör ett litet inlägg om mina tankar om den kommande boken, för kommande är den. Jag vet bara inte när jag kommer att få tid att få ihop allt. Visst skulle jag kunna kasta ihop något lite snabbt och sätta ihop i en schysst förpackning. Men det är inget jag är intresserad av.
Boken kommer först att göras som en PDF som kommer att gå att köpa i en webbutik. Självklart kommer den länkas från bloggen, så var inte oroliga.

Men att sätta ihop de här recepten och ta saker från mitt verkliga liv, är svårare än vad man kan tror. De recept jag vill dela med mig av är recept som ska kunna tillföra er något. Jag lovar er, alla mina försök blir inte alltid bra eller tillräckligt bra för att sparas i ett dokument. Det viktigaste för mig är att boken ska tillföra er något, vare sig det är i er diet eller bara för nya idéer i köket.
Så jag bygger hellre boken på kvalitet än kvantitet. Gissningsvis blir det nog inte mer än 30 olika recept, plus att en skribent kommer att skriva en del sidor om kost och träning. Så säg att boken slutar på någonstans på 50 sidor. Men de sidorna ska vara fullsmockade av inspiration och matgdlädje. Så ha tålamod kära läsare.

Glöm inte att ni kan följa diskussionerna på min facebookgrupp -> http://www.facebook.com/group.php?gid=144036572281982

7 kommentarer:

 1. Daniel Olofsson6 augusti 2010 21:33

  Jag väntar...

  =)

  SvaraRadera
 2. Riktigt härligt! Glöm nu bara inte att skriva näringsinnehåll också! Otroligt irriterande när det saknas i andra böcker.

  SvaraRadera
 3. Du kan ju göra en Iphone & Android matbok (Applikation) oxå!

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot detta som satan!

  SvaraRadera
 5. Samma här! Längtar efter att kunna stoppa i mig muffins som kroppen faktiskt kan använda på ett bra sätt! =)

  SvaraRadera
 6. Längtar efter din kokbok nu!

  Hur har du lagt upp din nutrientfördelning? Är det något i stilen: 40% protein / 40% kolhydrater / 20% fett (på träningsdagar)??

  Nu ska jag göra en hemmagjord sandwich-glass i smak av ben o jerrys proppad med protein. visar er sen om jag inte glömmer bort! :)

  Ha det gott!

  Mvh / Jacob

  SvaraRadera
 7. Den lär ju ligga uppe för download nästan direkt efter du släppt den, så kör på en materiell bok istället!

  SvaraRadera