FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 4 augusti 2010

Förstörd, förstördare, Andy

Kocken i full färd med att vispa upp äggvita

Igår efter behandlingen hos naprapaten, hände något. Behandlingen var kl 10 och var nog den tuffaste jag varit med om. Jennifer borde fan bli strongman(kvinna) istället för body fitness tjej.
Har varit hos olika naprapater, sjukgymnaster och massörer genom livet. Men den här behandlingen satte verkligen min kropp ur spel. Har aldrig varit med om något liknande, inte ens hennes pappas behandling är i närheten. Kanske var så att jag verkligen behövde det. Hela kroppen fick i alla fall veta hut. Har fortfarande ont i kroppen och vaderna ska vi inte prata om, varenda steg känns.
Ska bli intressant att se hur intervallerna går imorgon. Tror t.om. att febern smög sig på i går kväll, för jag vimsade bara runt.
Däckade i sängen vid 22 och vaknade först kl 8 på morgonen. Idag har jag fortfarande varit trött och helt seg. Glansiga ögon och allmänt seg.

Tur att man har en kockvän som ville baka lite med mig. Dagen till ära testade vi att göra diet marshmallows och resultatet blev riktigt bra. Lite små trix kvar bara innan jag får dem som jag vill ha. Första testet blev lakrismarshmallows, vilket var sjukt gott. Senare på kvällen gjorde jag vaniljmarshmallows som jag hade med kesellan och muffinsarna efter middagen idag.De här riktigt stora marshmallows består av 20kcal styck. Känns som lite lyx att få käka dem under diet faktiskt.
Blev ett lättare ryggpass idag, eftersom jag var så trött. Dock så kändes det riktigt bra i ryggen och chinsen gick förvånansvärt lätt. Men nu blir det att däcka i soffan.

4 kommentarer:

 1. Lakris sänker ju testot brutalt mycket! :P

  SvaraRadera
 2. Lägger mig ner på knän och ber om receptet till vanilj marshmallowsen, ser otroligt goda ut!

  SvaraRadera
 3. kan ju inte bli mycket bättre! kan du inte dela med dig av receptet? :)

  SvaraRadera
 4. Ber oxå om receptet... (och hoppas att det är utan gelatin ;-P)

  SvaraRadera