FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 28 augusti 2010

FitnessdagenIdag var det alltså Budo Fitness stora dag, självaste fitnessdagen. Jag fick den stora glädjen att delta på Sveavägen i Stockholm. Där stod jag med 200 smartshakes och demonstrerade hur smidiga de va. Blev faktiskt lite smått paff när jag stod där och kund efter kund berättade att de redan hade en.
Det är faktiskt helt otroligt vad den här shaken har fått genomslagskraft och det sjukaste är ju att iden är så klockrent enkel.

Som sällskap hade jag den trevliga personalen i butiken och även Johan från Self, som stod i baren och blandade proteindrinkar.
Tror nästan att han var mer uppskattad än vad jag var. Dock blir jag alltid lika glad när det kommer fram personer som följer min blogg. Blev t.om. några bilder tagna på mig. De flesta verkar även gå och vänta på min bok. Känns som om det börjar brinna lite i baken på mig och att jag verkligen måste få tummen ur och göra klart den. Dock känner jag mig själv så pass bra, så att jag vet att det kommer ta ett tag. Boken vill jag verkligen att den ska bli bra. Det ska vara ett avtryck av mig och jag vill ha det personligt. Det är väl kanske just det som gör att det tar ett tag att skriva den, då det förutom ska vara recept med uträkningar, även finnas en personlig kommentar och en lite berättelse om varför just det här receptet är med.

Det har varit en del tjat om att ni vill ha en lika dan tröja som jag har, så min bättre hälft har börjat rodda med en liten tröjbutik till mig. Den kommer att utvecklas lite allt eftersom, men för er som bara måste ha en tröja nu kan ni alltid kolla in där här -> http://nosugaradded.spreadshirt.se

3 kommentarer:

 1. Den går att förbättra på ett sätt, i "mitten" burken kan man ha något slags skydd så att proteinpulvret inte hamnar i spåren. Annars är den fantastisk!

  Ps. Du kommer till fitnessfestivalen i år igen? :)

  SvaraRadera
 2. Japp, jag har planerat att ta mig till Göteborg igen :)

  SvaraRadera
 3. Gött! Då ses vi där :)

  SvaraRadera