FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 25 augusti 2010

Fitnessdagen 28 AugustiIgår blev det klart att jag kommer att delta under Fitnessdagen 28 Augusti i Budofitness butiken på Sveavägen 90 (Stockholm). Där kommer jag demonstrera världens smartaste shake, nämligen smartshaken.
Ska bli hur kul som helst och jag hoppas att det är många som kommer. Ni får självklart prata med mig om vad som helst och jag kommer att finnas där mellan kl 10-15. Så passa på att ta del av alla fördelaktiga erbjudanden de bara har nu på lördag. Smartshaken kommer du att kunna köpa till specialpriset 89kr. Helt klart en grym shake som jag använder varje dag.Jag kanske iförsig inte riktigt är en person som använder den som majoriteten av tränande gör. Den största delen (shakern) är alltid fylld med KCG R2, som jag tar när jag är påväg till gymmet. De två extra delarna har jag alltid havregryn i, eftersom jag äter gröt två gånger om dagen just nu. Ibland gör jag även shaken extra lång om jag vill ha några tabletter med mig, som omega 3 eller liknande.

Men som sagt, för mig är det en perfekt, ta till jobbet shake.

Hur som helst så bokar ni in och kommer förbi mig på lördag och snackar lite skit :)

5 kommentarer:

 1. 89,- specialpris? Smartshakes säljs för 60kr i mitt gym. Normalpris.

  SvaraRadera
 2. Inte vad jag vet -> https://www.console.se/ovrigt/smartshake/

  Iförsig har ju inte jag åkt runt och kollat överallt, men det är i alla fall billigare mot vad de ska kosta :)

  SvaraRadera
 3. GV och GG tar 69,- men då står det ju inte Better Bodies på den !!

  SvaraRadera
 4. 79 SEK på Gymgrossisten

  SvaraRadera
 5. Jag men det var juh typiskt..Beställde i förmiddags kosttillskott för dryga 1800:- därbland denna smartshake för 99:-..=) Just my luck! Får man med några "under-shake-behållare" vid köp eller köper man dessa separat?

  SvaraRadera