FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 31 augusti 2010

En klapp på axeln

Tror helt klart att de smakade godare än vad de sur ut på den här bilden...

Det finns något som de flesta människor glömmer. Eller något som jag helt enkelt tycker att många missar. Det handlar om att ge sig själv en klapp på axeln, om man gjort något bra eller är lite extra nöjd med sig själv. Tycker absolut inte att det behöver vara någon stor grej, utan kan vara att du fick till frillan på morgonen lite extra snyggt.

Igår kväll vid 21:30 kom jag på mig själv att jag helt klart var värd en klapp på axeln. Veronica arbetade sent och jag brukar försöka få till något ätligt till henne när hon kommer hem. Dels för att det alltid är trevligt att komma hem till ett dukat bord. Men sen är det även en hel del egoism från min sida. Oftast är tiden vid middagen ända tiden vi har tillsammans, en stund för oss att prata och umgås. Jag är själv uppfostrad med att i ”familjen” äter vi alltid middag tillsammans. Det har följ mig genom livet. Även om min sambo kliver in genom dörren efter 22 på kvällen, så sitter jag gärna uppe och väntar.

Själv drack jag ett glas ramlösa undertiden hon åt och vi han i alla fall prata lite om hur dagen varit. Men det var egentligen inte därför jag klappade mig på axeln. Det var när jag stod och stekte chokladpannkakor med grädde till henne, som tanken slog mig. Här står jag 4 dagar innan jag ska ställa mig i ett par speedos och steker pannkakor som jag älskar. Det är inte bara ett par pannkakor heller, utan en av mina favoriter. I smeten blandar jag ner kakao, socker och grädde. Steker på dem i ordentligt med smör.
Det ska avnjutas med blåbärssylt, men i det här fallet fick jag ta vad jag hade. En kesella röra med wild berries protein och lite funligt med kvarg. Hur många pallar göra något sådant några dagar innan dagen D. Jag tyckte i alla fall att det var värt en liten klapp.
Veronica såg i alla fall mycket nöjd ut efter att hon hade fått i sig hälften av högen. Resten av högen kör hon till lunch idag tror jag.Tog en bild igår kväll för att dokumentera min form. Börjar se riktigt bra ut och jag kommer väl tajta till mig 1-1,5kg till innan det är dags. Vi får se, nästa bild blir väl från hotellet på fredag som ni får se. Då borde jag vara riktigt tajt, om allt går som det ska.

1 kommentar: