FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 10 augusti 2010

Att använda bloggenTänkte göra ett litet inlägg om hur ni kan ha nytta av bloggen. Då många verkar vara nya läsare och några behöver få användarvänligheten uppfräschad.

Högst upp och även i menyn till höger kan ni hitta en FAQ (de vanligaste frågorna). Där har ni även möjlighet att ställa era egna frågor, så svarar jag i den mån jag hinner.

I menyn till höger har jag även så kallade ämnes sidor. De är följande:

Diet
Här länkar jag in inlägg som jag skrivit som kan hjälpa dig under en diet. Det är blandad information och erfarenheter jag snappat upp under åren.

Filmer

Här finns det massor av filmer från mina träningspass. Kanske kan vara en kick inför erat eget pass, eller en ego boast då ni inser att ni är starkare än mig.

Kostillskott
Information om vilka kostilskott jag tar när/var/hur och andra nyheter mm.

Recept
De recept jag lagt upp i bloggen. Lite av min egen kreationer i köket. Låt er inspireras eller få egna idéer på hur ni kan göra.

Uppskattade inlägg
Lite roligare inlägg som fått uppmärksamhet. Som tex. Hur näringsinnehållet på en pizza är eller min egen väg från att vara en liten pojke till att bli en fullfjädrad smurf.

Nordiska mästerskapen 09, Oslo GP 10 och SM 09
Lite av mitt bloggande från mina senaste tävlingar. Tyvärr så har allt bloggande från tidigare tävlingar försvunnit. Men jag funderar på att göra ett större inlägg med info från samtliga tävlingar jag kört.

Viktökning med PF (IF)
Här gjorde jag en väldigt kontrollerad bulk, för att visa att det går att lägga på sig muskler utan att bli smällfet.

Martin Berkhan, min coach hemsida är http://www.leangains.com/ och där hittar ni mycket info om periodiskfasta.
Hans guide och riktlinjer hittar ni här.

Är ni intresserad av att läsa några av de krönikor jag skrivit för Najadens gym så hittar ni dem här.

En annan intressant träningssida är träningslära, där det uppdateras frekvent om kost och träning.


För den som vill ha min träningsmusik kan signa up sig på min Spotify lista, som du hittar här.


No Sugar Added finns även på facebook, så vill du ha de senaste uppdateringarna och lite mer smått och gott från mig är det bara att bli medlem i gruppen. Den hittar ni här.

Tänkte ni ta er till Säffle så tycker jag att ni kan anmäla er i mitt event om att ni kommer för att heja på mig! Hittas här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar