FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 24 augusti 2010

Anmälningslistan klarDå verkar det som om alla anmälningar till SM i Athletic Fitness -180cm har kommit in. Blir riktigt taggad av att se anmälningslistan, då det är en hel del bra namn. Ända jag kan tycke är lite trist, är att jag hade hoppats på att vi skulle vara flera. Men man kan inte få allt. Hur som helst så ser jag i alla fall fram emot att ställa mig på samma scen som de här galningarna.


Andreaz Engström. Team Fairing. Järfälla
Babak Ahi. Team Fairing. Järfälla
Christian Török. Team reFORM. Västerås 
Jimmy Rosengren.Athletic Team. Malmö 
Niklas Dehlén. Delta Gym. Stockholm  
Roberth Persson. Team Dalblads Nutrition. Stenkullen 
Ronnie Karlsson. AA Elite Team. Malmö
Rookie Westin. IKSU Fitness.Umeå

För er som inte riktigt har koll på namnen, kan jag bla nämna att Rookie är en av de mer kända när det kommer till styrkemomenten. Han brukar göra riktigt många chins/dips och vara snabb i hinderbanan. Ronnie, har även han som jag kört -70kg i byggning. Han har en riktigt schysst fysik. Min teamkompis Babak som senast kom 2:a på December cupen, är även han känd för sin fina symetri.
Mannen som slog Babak nere i Lund (DC) ställer upp även han. Vet inte så mycket om han, än att han placerade sig två i symetrironden (vilket borde betyda att han har snygg fysik) och att han var duktig i styrkemomenten.
Resten är jag inte så jätte insatta i, men vet att de är vassa hela bunten. Ska i alla fall bli sjukt kul att stå där bredvid dem som debutant. Alla har bra mycket mer erfarenhet än mig och jag tror att jag kommer att ha mycket att lära av dem.

Låt bäste man vinna!

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

9 kommentarer:

 1. Hej!

  läste lite under din sida med diet och undrar över Majonäs -Dietmat?!
  Huh? *L*

  SvaraRadera
 2. Karin: ... ja? Vad är det för fel på majonnäs? Äter jag varje dag...

  SvaraRadera
 3. Nej, det är inget fel med det, tycker det är jättegott jag med ,-)
  Men det är inget jag tänker med som dietmat om man tänker fett och kcalmässigt.
  Hur är din fettfördelning per dag?

  SvaraRadera
 4. Karin: Varför inte? Mitt fettintag varierar jag dag för dag. Jag är mer av en kolhydratskänslig människa, drar jag ner för mycket där så blir jag seg. Men mellan 30-100g fett om dagen kör jag :)

  SvaraRadera
 5. Därför att jag trodde att fettintaget på en diet skulle vara lägre...he.
  Kul att det funkar för dig, mumsa på =)

  SvaraRadera
 6. Du får intei glömma att fett är essentiellt för kroppen. Fettet styr alla hormoner. En viktnedgång handlar om du har ett kaloriunderskott eller inte. Alltså kan du äta mer fett till fördel för något annat och ändå gå ner.

  SvaraRadera
 7. Du har inte funderat på att tävla i Fitness Five framöver? Med din korta längd och låga vikt (relativt sett) borde du väl ha bra förutsättningar att nå framgång där!?!

  SvaraRadera
 8. Ja, tanken har funnits och jag tränade lite inför det för ett år sedan. Men då dök tävlingen i Norge upp och så har det rullat på. En sak i taget. Nästa år kanske jag ställer upp om jag har tid :)

  SvaraRadera
 9. Simon Smedberg25 augusti 2010 19:52

  Skit kul att du ska komma till värmland och tävla! Kommer verkligen komma och heja på dig!

  Hoppas det kommer finnas tillfälle efter tävlingen att snacka lite också! :)

  MVH// En Karlstad Snubbe!

  SvaraRadera