FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 26 augusti 2010

8 dagar kvar

En liten triceps från gårdagen på gymmet. Känns som formen smyger på.


Nu kör vi! 8 dagar kvar tills det är dags för tävling. Hela min kropp fylls av glädje och energi, äntligen är jag snart framme vid mitt mål. Otåligheten är dock slående och jag vill tävla idag. Med den här känslan kan jag gå hur långt som helst. Så här ser min checklista ut

Formen – check! Känns som om jag är på banan
Chinsen – check! Är starkare än någonsin och känner att jag börjar närma mig apstadiet
Dipsen – check! Känner mig stark men önskar ibland att mina ben skulle väga lite mindre
Hinderbanan – check! Kondisen börjar bli någorlunda acceptabel. Men hinderbanan är min största skräck under tävlingen. Men det är bara göra som jag gör med allt, nämligen ta tjuren vid hornen. Tror nervositeten kommer att hjälpa mig att prestera bättre.

Tankarna flygeromkring i huvudet om tävlingen. Men jag börjar bli riktigt sugen på att få börja med off träning. Är sugen på att börja bänka lite mera. Är en riktigt rolig övning som jag alltid haft svårt att prestera tungt i. Fick iväg en 3a på 130kg som sista övningen i ett pass förra veckan. Det gjorde att jag fick lite blodadtand. Men vågar inte bänka på såhär tungt (för mig) så nära tävlingen. Fokuset ligger bara på dipsen och chinsen och framförallt det viktigaste, att inte dra på sig någon skada.

Trots att jag var trött som fan igår, fick jag iväg ett godkänt chinspass med kocken. Att reppa med 20 kilos kaka i räcket var inga problem och pumpen blev sådär riktigt skönt. Avslutade hela passet med sittande rodd på 100kg. Är så sjukt taggad att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Glöm ej att gå med i "No Sugar Added" facebook grupp. Ett mer öppet forum där ni kan ställa frågor och även få ta del av lite kortare uppdateringar från mig.

11 kommentarer:

 1. Feta triceps ;-). Är det av av dipsen du fått såna triceps ?. Lycka till med din satsning mot AF.

  SvaraRadera
 2. Alltid kul när man är motiverad! Kör hårt och lycka till. Ha de gott

  SvaraRadera
 3. Hur är det med axeln nu? Kan du köra på som vanligt nu igen?(Vilket det verkar som) Vad var det som hjälpte dig att läka skadan?

  SvaraRadera
 4. Anon. Nja, det är nog mer genetiskt. Har alltid haft stora triceps trots att jag inte tränat dem.

  Jesper: Tack tack!

  Anon. Japp, det går att köra som vanligt. Läser du inte alla mina inlägg ;) Det verkade vara en nerv som kommit ikläm när jag sov. Vilade i 4 dagar och sedan var smärtan helt borta och det gick hur bra som helst att träna. Gick till naprapaten efter det och kunde konstatera att den var helt återstäld :)

  SvaraRadera
 5. hei..bra form!
  Lurer litt på hur du setter opp din intervalltrening før konk.?

  SvaraRadera
 6. Tack för en underhållande och inspirerande blogg.

  Jag skall köpa ett bälte, främst för att kunna fästa viktplattor vid dips och chins. Har du tips på vad jag skall köpa. På gymmet finns vajrar och karbiner, men bältet borde väl också ha plats att fästa dessa på.

  Kör hårt och lycka till!!!

  /Henrik

  SvaraRadera
 7. anon. Lyssna på radioprogrammet så förklarar jag allt :)

  Anon. Det finns bältet med kedja att köpa i butiker. Vet inte riktigt vilka butiker, men jag gissar på budo fitness eller liknande.

  SvaraRadera
 8. Shit, vilka triceps...!
  Det är mitt "problemområde". Helt omöjliga :-s. Svag som en kratta och får ingen fason på dem.

  Men du ger så himla bra motivation!

  Har läst din blogg ett tag men bara "smugit" omkring.

  Din ork är imponerande! Lycka till på tävlingen! Det kommer gå kanon =).

  SvaraRadera
 9. Du lämnar öppet för att kanske börja tävla i bänkpress? Du har ju faktiskt fått Smulter att hjälpa dig om så är fallet, eller?
  Det kanske är lite tidigt att snacka sånt nu, håller alla tummar för dig på SM i AF nu, visa var skåpet ska stå! :)

  SvaraRadera
 10. Ser bra ut, lycka till nu!!!
  / Staffan

  www.fitnessguru.se/Staffan

  SvaraRadera
 11. Fina refflor som tittar fram.

  SvaraRadera