FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 2 augusti 2010

31 dagar kvar

Dagens middag

Tiden rullar som vanligt på snabbare än vad man tror. Helt plötsligt är det 31 dagar kvar av dieten. Vad gör man då, jo man firar med ett par kycklingrullar efter passet. Gick hela dagen idag och var sugen på kycklingrulle som man kan köpa på pizzerian som ligger här där jag bor. Självklart, gjorde jag min själv. Otippat va?

Tog två tunnbröd, kyckling, feffarone, champinjoner, tomat, gurka, isbergssallad. Innan jag rullade ihop den hade jag gjort en kvarg sås på sambal oelek och vitlök. Bara rulla ihop det med bakplåtspapper till. Som sideorder gjorde jag 600g potatis i klyftor. Blev helt underbart gott kan jag lova.

Efterätten bestod av 3 1/2 muffins med kvarg som jag blandat med Fairing vanila ice cream. Den smaken är jag typ kär i just nu och har den till allt hahaha. Funkar ju t.om. till tonfisken.

Träningen har ändrat sig lite till den här veckan. Benträningen har dragits ner till 1 pass i veckan och istället är det 110% fokus på dips och chins. Kändes riktigt bra idag när jag körde mitt dipspass. Avslutade passet även på att köra några fyror på 120 i bänken. Kändes riktigt bra för självförtroendet. Inte alltid så lätt att väga 73kg och gå på underskott och få iväg ett grymt pass, men idag satt den fan där den skulle. Hade med mig Fredrik också, som passar. Tyvärr glömde jag kameran hemma, så det blev inget inspelat. Ska göra allt jag kan för att komma ihåg videokameran till nästa pass, så ni läsare blir lite glada igen.

Imorgon är det dags för lite massage på Najaden. Kan jag behöva då det var hundra år sedan..

4 kommentarer:

 1. Andy, Använder du helt vanliga tunnbröd som man annars har som smörgås? vad är det för kcalvärde på dessa per styck på ett ungefär?

  Har kört tortillabröd innan när jag gjort mina wraps, men finner oftast att de är lite för små för att linda runt på ett tillsfredställande sätt (plus oftast för hårda)!

  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Tja christian, satte just i mig lite vanliga tunnbröd från polarbröd och dom rektangulära ligger på ca 140 kcal st. Dock håller tortillias oftast mkt bättre när man ska wrappa. Ett stycke bigsize tortilla ligger på 200 kcal.

  SvaraRadera
 3. Tack för svar Anonym! =) Ska nog ändå ge mig på att testa tunnbröd då jag anser det är mycket godare och mindre kcal, så wrappa in i folie eller det man har hemma så skall det nog gå fint hoppas jag! ;)

  SvaraRadera
 4. kör de arabiska tunnbröden (kommer inte ihåg vade de heter nu med rött tryck på dem) de är stora och lite kalorier. Finns b la på Maxi, willys eller citygross. Funkar frymt. Många pizzerior använder dessa.
  Tortilla är typ sämst med tanke på KCAL

  SvaraRadera