FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 1 juli 2010

SemesterplanernaDå närmar sig min semester med stormsteg. Har en sån där härlig känsla i magen och går i princip bara och väntar. Mina planer har redan börjat forma sig i mitt huvud och listan börjar bli lång på saker som jag ska beta av. Därför kommer jag försvinna en del till platser där jag inte kan göra så mycket mer än att bara slappa. Så här ser i alla fall den övergripande planen ut.

- Hemmagjord pesto
Efter att en kompis berättat att han ät det varje dag, så blev jag sjukt sugen… har längtat efter det i några veckor nu. Så det blir nog att fixa på första veckan på semestern. Kyckling med pesto är ju så gott.

Majonnäs
Precis som peston, så blir det nog att göra mig lite ”riktig majonnäs” när jag ändå är hemma. Så mycket godare än den köpta E-nummer bomben. Blir nog med saffran i. Perfekt till tonfisken.

Ordna barnrummet
Fixa och dona med miljön för mitt lilla barn, så att hon känner sig välkommen när hon behagar att dyka upp.Slappna av och njuta
Kommer förhoppningsvis få njuta av det primitiva livet ute i skogen. Blir att fiska och bara känna lugnet.

Grilla
Kommer försöka grilla så mycket jag bara kan. Kol grillning är en favorit.

Träna
Eftersom det börjar närma sig SM i athletic fitness så kommer jagbehöva träna en del. Har kollat upp lite gym i närheten av Flen. Så har ni något förslag på gym i närområdet är det bara hojta till.

Måltidsfrekvensen
Jag gör som jag brukar och kommer att käka 2 gånger om dagen istället för 3, då jag trivs bättre med det. Riktigt skönt faktiskt och jag kommer att ha mina måltider runt 15 och 19. Blir två jätte stora mål som kommer att vara i regionerna av >1000kcal/mål.

Utöver det så finns det inte så mycket planer alls. Kommer mest ta dagarna som de kommer.

Träningsmusik
Här är min egna spellista som jag brukar ha i öronen när jag tränar -> http://open.spotify.com/user/baboom/playlist/0WJMd2I37JftNgiXI8SYcz

Hoppas ni gillar den. Uppdateras allt eftersom.

11 kommentarer:

 1. Älskar din blogg.. lite mer träningsvideos och interjuver skulle vara nice! (:

  SvaraRadera
 2. Trevligt!

  Ja, det har varit lite dåligt med filmandet av olika orsaker. Men ska försöka komma igåpng under semestern med det.
  Vad vill du ha för intervjuer? Med mig? om vad? :)

  SvaraRadera
 3. Okej grymt!

  videointerjuver skulle inte vara fel haha :) Om träningen =)

  SvaraRadera
 4. Vänta lite nu, Flen?! Ska du till Sörmland på semester Andy? Coolt, det ska ju jag med, brorsan bor i Malmköping, 1 mil från Flen!
  Finns ett gym i Malmköping, kolla in www.nyckelgym.se för mer info. Dom är väldigt snälla och fixar gärna månadskort trots att endast årskort finns som valmöjlighet på deras hemsida. Finns även ett Nautilusgym vad jag vet i Flen. Hur snälla de är där vet jag dock inte =)

  SvaraRadera
 5. Älskar också din blogg. Man får så mycket inspiration så man längtar ännu mera till gymmet:)

  Läser din blogg varje dag och jag hoppas du fortsätter med att uppdatera varenda dag;)

  Ha det gött!

  SvaraRadera
 6. Så du kommer inte gå efter 16/8 timmars "regeln" med andra ord? Hur går det att träna efter mer än 16 timmars fasta? Själv tränar jag på fastande mage efter 16 timmar och kan tänka mig att mer än det skulle va tuffare. Fast du kanske inte tränar på fastande mage?

  SvaraRadera
 7. gillar din blogg:) Bor du i Flen eller varför letar du gym där?

  SvaraRadera
 8. viking-gym i flen är det bästa gymmet.

  SvaraRadera
 9. Anon. Kommer hålla hus en del i Flen området i sommar, därför jag undrar. Bor i Sthlm.

  SvaraRadera
 10. Skönt med lite semester och tackar för spotifylistan!

  SvaraRadera
 11. Jag rekommenderar Viking Gym i Flen, det är det enda "riktiga" gymmet i Flen. Martin Hanzel tränar där när han är i krokarna. Sedan finns Nyckelgym i Malmköping. MVH Macke

  SvaraRadera