FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 2 juli 2010

På plats i Timrå

I norrland dricker man inte svart cola, utan dricker vattenfärgad cola..

Vi har just anlänt till Timrå och Tammer Pokalen. Vi trodde att vi skulle vara smarta att åka lite tidigare för att få bra platser. Dock så motbevisades vi som så många gånger förr. Hälften av publiken var redan på plats och hade tagit bästa platserna. Eftersom det bara var hälften av besökarna, så kan man ju dra slutsatsen att vi är medel smarta i alla fall... Min andra tanke var att de kanske är lite smartare i norrland än i Stockholm.

Det första vi stötte på när vi parkerade var en man som klev upp ur en sån där retur station för kartonger. Verkade som om han bodde där och det måste ju ända klassas som rätt smart. Han slipper ju betala hyra och kan istället ta de pengarna och köpa något fint för. Den enda nackdelen jag kan komma fram till är att hans hus antagligen blir rätt omkull kastat en gång i veckan när soppgubbarna kommer.

Jaja, slut på allt goja nu.. Dags att vänta in de tävlande. Håll tummarna för att jag kör en uppdaring ikväll också. Tjipp tjopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar