FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 31 juli 2010

Kardio på Parken Zoo

Jag vet.

Kardio är nog det tråkigaste jag vet, strax efter att städa. Men när man istället gör en rolig "kardio" aktivitet i goda vänners lag, så är det något helt annat. Så idag tog vi vårat pick och pack och drog iväg till Parken zoo med Annie och Chris. Där spattserade vi fram bland exotiska och vanliga svenska bond djur och kände oss som en del av parken. De hade t.om. satt upp skyltar som berättade olika saker om mig, som ni kan se ovan. Det tackar jag för.Iförsig kändes det som om allt inte riktigt stod rätt till. Vissa av djuren kändes lite stela och hade påklistrade ansikten. Men det är ju det som är så fascinerande med att få se djur som inte lever i vårat avlånga land. Hur vet jag t.ex hur en känguru ser ut. Det närmsta jag kommit detta australienska djur är när jag läst Bamse. Dock uppmanade Chris mig om att den här kängurun var precis som den i tv-serien Skippy när han var liten.Iförsig tror jag bara att Chris snackade skit (som vanligt). Det enda han var intresserad av var att impa på Annie genom att åka sitt snabbaste i en liten motorbåt. Fram och tillbaka åkte han och vinkade glatt till publiken. Aldrig hade någon fått till så snygga svallvågor som han fick till. Resten av de som åkte båten var iförsig mellan 5-6år, så det kan ha berott på det. Men jag vet inte..Efter vi hade kollat känguru och åkt båt, var det mat dags. Annie hade ätardag och passade på att köra tacobuffen med Veronica. De gick helt locko och åt en hel stor tallrik var.
Chris satt mest och njöt av solen då hans mat kom in. Lunchen bestod av ryggbiff, potatis och en tomatsås.
Han tog en tugga av biffen och tittade på mig.
- Andy, jag ska bli lika hård som dig.
Så tog han en potatisklyfta. Du har verkligen visat vägen.De han inte riktigt visste då, var att jag gått från att vara potatis mannen till att vara "Mr.Baka liten kaka". Så min lunch bestod av 9 muffins och 200g kvarg. Se där se där.

4 kommentarer:

 1. Hahaha du är ju bara för rolig!! tack så mkt för en toppen dag! vi hade jätte trevligt! hoppas vi snart kan hitta på ngt igen :) Gärna på en ätardag - och du får gärna bjuda på fler Muffins :)

  Kram Annie,Chris & Leonie :)

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha Du är ju sjukt rolig du!! =)

  Tänkte fråga en grej.. När du väger dig, vilken tid på dygnet gör du det då? Jag har märkt att jag väger mer på morgonen nu när jag går periodisk fasta än innan, beror så klart på att jag äter mer säkert till klockan 9.. men när tycker du jag ska väga mig då, för att veta vad jag väger utan mat =) precis innan jag ska börja käka kanske?

  Ha det gött Andy!

  SvaraRadera
 3. För fan andy ge oss muffins recepetet :) haha orkar inte vänta tills din bok kommer ut :) du är kungen :)

  SvaraRadera
 4. Annie: Japp, vi hittar på något bus snart igen!

  Anon. När jag går upp på morgonen väger jag mig alltid. Då borde du se skillnaden bäst från dag till dag.

  Anon 2. Haha, tack. Den som väntar på något gott :D

  SvaraRadera