FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 4 juli 2010

I en stuga i skogenDå har vi lämnat Timrå och Tammer training camp bakom oss. Ska jag vara helt ärligt, vilket jag brukar vara för det mesta, så sitter jag i ett litet litet radhus ute i Bollnäs skogar. Det ända form av liv som finns i vår närhet är de utländska bärplockare som bor bredvid oss. Annars är det väldigt tyst och framförallt mörkt. Att vi inte får så mycket elektriskt ljus kan ju iförsig bero på att strömmen verkar ha gått.
Så lite kort kan jag säga utan att ljuga.. kan jag säga eller typ nynna låten.Litet hus i skogens slut, liten Veronica tittar ut... Andy vill köpa ut.. Eller något sådant...

Hur som helst, så hart jag inte tid idag att gå igenom hella tammer evenemanget, utan kommer att göra en uppdatering imorgon. Hoppas att det är ok.

3 kommentarer:

 1. *skrattar högt*... Ledsamt med strömmen, men härligt att läsa dina små inlägg som alltid. Toppen helg och Veronica är bara underbar. bamse-kram till er båda!

  SvaraRadera
 2. tja.. Har följt din blogg i en månad nu. Fick tips av Jenny olsson, en träningscoach här i Eskilstuna om hur roligt och inspirerande det var att läsa din blogg och jag håller helt med :) Keep up the good work och tack för tipsen du postade ang. havregrynsgröten, sjukt gott.. Har två stycken frågor till dig? har du publicerat någon bok eller en samling med recept ? Om inte så tycker jag att du borde göra det så jag kan köpa den :) Har du möjlighet att posta ditt kostschema? Du verkar ju ha funnit en bra balans på kosten så du klarar av att hålla ett jävligt lågt bf och ha ett gott humör samtidigt:)

  SvaraRadera
 3. Cissi: Tack! Ja, Veronica är underbar!

  Simon: Tack! Jag håller på med en bok. Halva är klar, men jag har lagt det lite på hyllan. Har så mycket annat att göra just nu :/
  Men en dag, kanske när jag är pappa ledig ska jag göra klart den! Som plåster på såren kan jag signa ett ex till dig haha

  SvaraRadera