FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 25 juli 2010

Byggning möter styrkelyftFör er som ännu inte köpt nya Body, väntar det er en "Presspytt nyhet" som gör mig lite extra stolt. Det står om att jag hjälpte Freddie (världmästaren i bänk) att gå ner i vikt. För er som inte hängt med kan ni läsa inlägget "Andy hjälper världmästare i bänk".

Den här notisen är inte bara kul för min skull, utan det är djupare än så. Jag skulle vilja dra det så långt och säga att du blir aldrig fullärd, det finns alltid mer att lära. Som i det här fallet, trots att Freddi är bäst i världen på bänkpress, så fick han hjälp av mig som är några miljoner gånger sämre i bänk. Det kanske är lite flumigt, men det jag vill ha sagt är att även om du är bäst i världen så kan du öppna dina ögon och bredda ditt perspektiv, för det finns mycket mer där ute att hämta.

Sen tycker jag att det är extra roligt att styrkelyftare och kroppsbyggare hjälps åt. Känns som om det kan vara lite rivalitet där i mellan, då vi spelar på samma plan, nämligen gymmet. Jag hoppas att det här bäddar för att flera styrkelyftare tar hjälp av andra idrottare. Sen är jag övertygad om att många kroppsbyggare skulle ha stor nytta av den kunskapen som styrkelyftarna besitter i form av att lyfta vikter.

Så med det här korta inlägget vill jag bara få er att tänka ett steg till och kanske titta på andra idrottar hur de för att nå sina mål.

5 kommentarer:

 1. Kul att se Freddie i bra form!

  En annan fråga. Jag vet att du äter mycket potatis osv. Men hur mycket potatis äter du ungefär när du ligger på en deff? Jag deffar för tillfället, och kör givetvis med PF, och även fast det känns (med PF) att man kan äta hyfsat mycket kolhydrater under deff så försöker jag i största mån alltid trycka i mig mer proteiner och så lite kollisar som möjligt.

  Så jag undrar, vågar man höja sitt vanliga kolhydratsintag, som enligt mig inte är så högt, eller ska man fortsätta köra på ett ungefär 80/20 - 70/30 (protein/kolhydrat).

  Uppskattar ett svar!

  SvaraRadera
 2. Eh nya numret? Body kommer väl inte ut i Juli utan Augusti?

  SvaraRadera
 3. Martin K, BODY kommer sedan 2009 ut tolv gånger per år, en gång i månaden.

  SvaraRadera
 4. Jag reagerade faktiskt på det när jag läste artikeln i tidningen :) Bra gjort !

  SvaraRadera
 5. Grymt Andy!
  Läste om sammarbetet både här och i nya body! Du har så klockrent rätt, klart alla ska hjälpa varandra.. alla vinner på det och har roligt. Stor Stjärna till dig, som inspirerar fler till det. Rocka på nu mot SM! Jag hejjar på dig.

  SvaraRadera