FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 5 juni 2010

Veronicas dag

Veronicas fina present imorse.

Imorse överaskade jag min underbara sambo med ett litet paket. Det är nämligen så att hon fyller ett tantår till. Egentligen fyllor hon inte idag, men hon och jag valde att fira henne idag i alla fall.
Så vi har just betat av ett bröst och tricepspass och håller på att fixa oss iordning. Kommer att bli en heldag i solen på diverse ställen i våran härliga huvudstad. Egentligen borde jag väl kanske ha anmält henne till Stockholm Marathon i present, men tror inte hon direkt skulle uppskatta det lika mycket som jag.
Helt perfekt att sitta på en uteservering och svepa en kall. Skulle väl sikta på att sätta mig ungefär vid 2mils gränsen.
Så när hon kommer joggandes, svetten rinner och skoskaven har slagit in. Tar jag en kallklunk för att kyla ner mina stämband innan jag brölar ut.
- Kom igen hjärtat, bara hälften kvar.
Självklart skulle min ton vara fylld av stolthet och positiv energi.

Vi kommer att ha en dag full av mat och bara mys. Så idag lämnar jag er med en kort uppdatering. Men.. humm... Innan jag kammar sidbenan så skulle jag vilja säga, bara för att man inte är tjock, betyder inte att man inte klarar att äta många korvar.
Njut av det fina vädret och ta en korv, precis som Kobayashi.

3 kommentarer:

 1. Grattis på ...årsdagen :D

  SvaraRadera
 2. När kommer nästa träningsklipp?:)

  SvaraRadera
 3. Anon1. Veronica tackar.

  Anon2. Förhoppningsvis i veckan.

  SvaraRadera