FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 28 juni 2010

Tiden går ju snabbare...

En mås jag fångade med kameran igår.

Dagarna rullar på i faslig takt. Nästan så att det går lite för fort. Ibland önskar jag mig tillbaka till tiden då ekrarna på cykeldäcket var fyllda med pärlor och den oranga flaggan bak skyddade mig för den läskiga omvärlden. Men å andra sidan så stortrivs jag med mitt ”vuxna” liv, där jag kan göra som jag vill. Trots att jag nu har massor av måsten och andra vuxen saker. Det konstigaste är dock att tiden verkar gå fortare och fortare ju äldre jag blir. Så i min hjärna som inte alltid är logisk, borde vi ha som minst semester när vi börjar ettan för att sedan öka allt eftersom. Det borde betyda att ju närmare pensionen vi kommer, ju längre ledighet. Det borde faktiskt gå att motivera till riksdagen och det har säkert gjorts någon rolig forskning som bevisar att tiden känns längre ju yngre man är.

Spontanmiddag med Fredrik och Veronica

Anledningen till att tankarna rullar i dessa banor beror på att jag snart har semester. Men hur jag än vänder och vrider på det, så känns det som om mina semestervecka är väldigt korta. Framförallt har tiden fram till semestern rullat på snabbare än snabbast, så varför skulle inte semestern vara över innan den ens har börjat.

Dagens gåta. Hur många krävs det för att bryta ner Andy i armbrytning? Svar: En bodybuilder och en världsmästare.

Igår blev det i alla fall en spontan middag på stranden. Det är det här jag älskar med sommaren. Kommer bli många luncher/middagar ute i det fria, vid någon trevlig sjö eller liknande. Det bästa med det är att det inte krävs mer än att jag lägger ner maten i matlådor och går/cyklar eller tar bilen dit jag ska. Jag är ju så lyckligt lottad att vi har både naturreservat, hav och massa mysiga sjöar i närområdet.
Idag blir det intervaller efter jobbet, vilket jag faktiskt ser fram emot. I slutet av veckan bär det av till Sundsvall och Tammer pokalen och Tammer Training Camp. Det blir kickoffen för min semester. Vet faktiskt inte om man kan starta semestern på ett trevligare sätt!

3 kommentarer:

 1. Av vilken anledning kör du intervaller? Det är väl inte pga diet då jag trodde att du var aningen anti konditionsträning under diet? Missförstå mig inte nu, jag är bara väldigt nyfiken. =)
  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Christian: Nä, det är bara fråga på. Intervallerna är för att jag måste förbättra min kondition (väldigt mycket haha) för hinderbanan. Den tar strax över 2min att springa, så att springa i 120sek siktar jag på :)

  SvaraRadera
 3. Haha Du är ju bäst!
  Bor du nära Ensamheten eller bor inte Heidi där nu.. kul att se en bild med er.. å Du tar henne! Grymt!
  Grattis till Dig!
  Ha en solglad Dag. /K

  SvaraRadera