FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 20 juni 2010

SimplyShredded.com Träffar AndyFör någon vecka sedan blev jag kontaktad av australiensaren Tony Folly som driver webbsidan simplyshredded.com. Han hade sett en del av mig och ville jätte gärna göra en intervju. Självklart är jag inte den som är den, utan fick på bästa möjliga sett besvara hans frågor på min utmärka engelska med australiensisk dialekt.

Jag blir oerhört smickrad och glad över att jag blir kontaktad av personer utanför nordensgränser, för att de tycker att jag gör ett bra jobb. Det om något ger mig mer kraft att ta mig framåt. Sen blir jag alltid lika förvånad om varför någon skulle vara intresserad av hru jag tränar och äter, det är ju liksom bara jag.

Nu väntar jag med spänning på att se hur artikeln tas emot. Har även under dagen blivit intervjuad av en annan sait. Kommer att återkomma med mer info om den, så fort det är uppe.

Vill ni läsa artikeln så hittar ni den här -> http://www.simplyshredded.com/swedish-bodybuilder-andreaz-engstrom-talks-with-simplyshredded-com.html

Dagens TV-tips
Är TV4's "Schwarzenegger och jag""Svensk dokumentär från 2010. Om styrkelyftaren Johnny Wahlqvist. Johnny bor hos sin pappa och mamma på deras gård i Gärsnäs på Österlen. Johnny har tränat bänkpress sedan han var tio år. Nu vid 36-års ålder väger han drygt 170 kilo och har som mest lyft 341 kilo. Hans mål är att bli bäst i världen. Jonnys stora dröm är att få träffa sin idol Arnold Schwarzenegger och när han får en inbjudan att delta i en tävling i Ohio ser hans dröm ut att bli sann. Programmet följer Johnny under träning, på tävlingar och hemma på gården hos föräldrarna."

Den börar kl 18:00 idag. Så se till att inte missa den!

Här kan ni se dokumentären i efterhand -> http://www.tv4play.se/?videoId=1.1685339

7 kommentarer:

 1. Day 4. Light chins (8-10reps) and baksidalår and back.

  baksidalår ;)

  SvaraRadera
 2. Haha, and baksida lår. Klockrent! :D.

  SvaraRadera
 3. Haha, ja jag såg det. Har mailat han, men tror att han ligger och sover.
  Men som jag alltid brukar säga. Ingen artikel är så bra som den som kör lite svengelska :)

  SvaraRadera
 4. Tjena Andy,

  Två korta frågor:

  Varför gör du hela den där grejen med psylliumfrön? För smak eller nytta?

  Hur mycket vatten respektive psylliumfrön ska man låta ligga över natten?

  SvaraRadera
 5. Psyliumfrönen är bra för magen, plus att den gör gröten mer krämig. Jag häller upp så mycket vatten jag vill blanda havregrynen med bara. Sen låter jag det bara stå över natten. Använder aldrig mått för vattnet utan häller bara ner i kastrullen :)

  SvaraRadera
 6. Kul att dom kontaktade dig! ;) Kanske har missat det någonstans men hur lång är du?

  SvaraRadera
 7. Om man missade dokumentären går det att se den på TV4 hemsida:

  http://www.tv4play.se/?videoId=1.1685339

  SvaraRadera