FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 24 juni 2010

Resultatet från barstestetAtt äta bitar av 21 bars ger en viss effekt, har jag konstaterat. Du sitter där och mumsar på dina chokladbars med krossade nötter. Njutnungen är enorm och du känner att du verkligen är värd den här mumsbiten.
Efter att du fått i dig bars efter bars börjar du känna dig lite smått törstig. För en del av barsen du ätit är rätt torra och suger ut varenda liten droppe saliv du haft i munnen. Men vad gör det? Det är ju förbannat gott.
Ändå känner du efter att du ätit klart att det skulle vara gott med en stor fet cola. Du lutar dig tillbaka och börjar klunka. Åhh, vad gott det var med lite vätska. Magen fylls upp för varje klunk du får i dig och snart har du druckit 1 liter och du börjar känna dig både mätt och nöjd med tillvaron.
Det som händer som händer i magen är att den här torra massan ligger i magen och suger åt sig allt som kommer in. Allteftersom tiden och vätskan rinner på så växer massan mer och mer i magen. Tillslut sitter du där med en barsmassa stor som en fotboll.
Då säger det bara plopp. Som en kork i en vinflaska. Det krävs i princip i korkskruv för att få bort pluggen som hindrar massan att komma ut.
Så har det varit halva veckan. Men nu äntligen är jag på g igen och maskineriet är igång.

Äntligen har Gymfocus fått upp alla resultaten för vårat stora test. Även en film är snyggt ihopklippt. Allt för att ni kära vänner ska få en så äkta känsla som det bara går. Trevligt tittande. Här hittar ni hela listan med resultaten -> http://www.gymfocus.com/article/150/SID=81d97dae20094b3f6a0bbe5c99170172

6 kommentarer:

 1. Bra film, det enda som kanske var jobbigt var att ni pratade ganska tyst samtidigt som ni hade musiken. Blev rätt svårt att höra vad ni sa. Annars kul undersökning! :)

  SvaraRadera
 2. Har sett i några av dina inlägg att du ofta använder dig av olika essenser som du beställer online.

  * Vill du berätta vilken sida det är?
  * Vad är det för näringsvärde på produkterna? Det kan ju inte vara 0 kcal och ändå smaka vitchoklad/vanilj, eller?

  SvaraRadera
 3. hej andreaz, jag har sett att du äter mkt potatis =) Spelar det någon roll vilken sorts potatis man egentligen käkar? finns ju oändligt många, någon man inte bör äta av dem =) Tack så mycket!

  SvaraRadera
 4. Hampus: Ja, Martin borde spelat in med mic. Sen har jag ingen aning om varför det var musik på, men det blev ju en trevlig stämning. Men håller med om att vi inte hörs.

  Anon. Kommer att göra ett inlägg snart med lite test av de essenser jag köpt och även länk till sidan. Men du kan kolla in www.borgebykryddgard.se

  Anon2. Japp, potatis äter jag typ varje dag :) Vad menar du med olika potatisar? Kokt, stekt eller grillad går alldeles utmärkt!

  SvaraRadera
 5. Med olika potatisar menar jag att det finns ju färskpotatis, sötpotatis, bakpotatis, "vanliga" potatis m.m Är det någon man inte bör äta av dem? =) Tack!

  SvaraRadera
 6. Nej, jag använder mig av alla olika potatisar :)

  SvaraRadera