FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 12 juni 2010

Pannkakor och helgträningIdag är första helgen på väldigt väldigt länge, som vi inte har något alls planerat på förmiddagen. Eftersom jag är en pannkaksälskare blev det att ställa sig och tillaga ett lass med "efterträningspannkakor" ala Andy.
Brukar fixa iordning allt innan jag drar och tränar. Tanken att veta att det är ett stort lass med pannkakor som väntar när jag väl kommer hem, ger mig extra fart i träningen. För vem vill inte komma hem till ett uppdukat bord?8 härliga amerikanske pannkakor blev det. Till det mixar jag frysta bär med fun light jordgubb och tar en klick kvarg med lite vaniljessens. Vi snackar en måltid med 70g protein, rakt ner i kistan.Fick ett annat tips på ett träningsforum. I min choklad-kvarg jag brukar göra, så blandade jag ner 20g jordnötssmör. Receptet var följande:

250g kvarg
20g jordnötssmör
vatten och sötningsmedel

Vispade allt med en elektrisk ballongvisp och in i frysen i 20min. Blev någon typ av snickers. Kan tänka mig att det blir förbannat gott att ha i lite hela jordnötter eller varför inte göra en grund av digestivkex och göra en cheescake.

Nä, nu dags att rulla till gymmet.

5 kommentarer:

 1. Vilket sammanträffande ;D Jag gjorde också pannkakor idag, och inte bara det, på ditt recept dessutom! Sjukt goda var dem, synd att alla slank ner innan dem hunnit bli kalla ens :)

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad många stekpannor ni har! :)

  SvaraRadera
 3. Besökte Alströmers trofé i alingsås igår! Sjukt kul att träffa atleter och fitnessmänniskor och se alla nya på scen :) fortsätt som du gör Andreas. Nu vet jag varför! Du är guld!

  SvaraRadera
 4. Anon. Exakt pannkakor på lördagar ska det vara och inte torsdagar som alla säger :)


  Julia: Haha, det där är bara hälften.. Har ett helt skåp.

  Erika: Vad roligt att du tog dig dit. Att besöka en tävling är rätt häftigt.

  SvaraRadera
 5. Vad använder du för sötningsmedel?

  SvaraRadera