FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 21 juni 2010

Nattbuss 807Tror det eller ej, men trots att hela helgen har varit fullbokad med aktiviteter så fick jag ihop en liten träningsvideo.
Det verkar ju vara en av de mest intressanta sakerna på min blogg haha. Mitt skrivande verkar helt klart hamnat på andra plats.
Tycker iförsig att det är ritigt kul att fixa med filmerna och ger ett mer levande intryck här på bloggen. Så att ingen tror att jag är en påhittad figur, även om man lätt tror det.Men om jag ska våga mig på att sammanfatta helgen skulle jag säga att den varit full med roliga saker.
Barstestet lider jag fortfarande av. Tror att det har satt sig en sådär 29bars på sniskan i mitt magsystem. Förutom det så var intervjun med simplyshredded kul. En del av helgen gick även åt att svara på en annan intervju. Även den var på engelska, vilket gör att det tar lite extra tid att svara på.

Gårdagens film innan jag hoppade i säng var den gamla kult rullen ”Nattbuss 807”. Den filmen är en nostalgitripp för mig. Allt utspelar sig i kvarteren jag är uppväxt i och bussen 807 har jag åkt otaliga gånger.
Det finns några scener från Brandbergens Centrum, vilket är ett stenkast från fritidsgården jag hängde på och även den skola jag gick i under 6år.
Filmen är en tolkning av en sann historia och ett mord som skedde i Sågen för ca 10år sedan.

Såhär skriver Johan Bratt om filmen

”Det som främst skiljer Nattbuss 807 från de övriga filmera är dess trovärdighet. Filmen bygger på en polisrapport om ett mord på en ung svensk i förorten Handen. Förhör och inspelningsplatser är till stor del därför autentiska.
Nattbuss 807 är våldsam och de många våldsscenerna är realistiska….”


källa: http://www.flamholc.com/Images/artiklar%20jpg/nattbuss_artiklar/nattbuss%20807%20pa%20ratt%20vag.jpg

8 kommentarer:

 1. Haha back in the days med nattbuss 807, jag bor i sågen! Det är fortfarande ganska likt förutom att de nya busshållplats kurerna.

  SvaraRadera
 2. Fick hem min amino rush idag och testade, hoppas den smakar bättre med lite fun light för det var plågsamt att få ner.. Roligt med video!

  SvaraRadera
 3. Erik Johansson21 juni 2010 17:13

  Älskar dina filmer, perfekt om man behöver lite motivation. Dessutom äre skoj att följa dina dagar och händelser :P

  Tack för en grym blogg!

  SvaraRadera
 4. Hvor meget cardio laver du off-season`?

  SvaraRadera
 5. Jobbade PA (per-arne) som lärare där redan på din tid? :)

  SvaraRadera
 6. älskar filmen lilla andy fortsätt med det! :D

  SvaraRadera
 7. Frederik: Med tanke på att jag knappt kör kardio på diet, så kör jag ingen kardio alls offseason :)

  Erik: Man tackar!

  Michaela: Japp, PA jobbade där då med. Tror han jobbat där sen 1932 typ... Säkert innan skolan byggdes :)

  Lars: Tack :)

  SvaraRadera
 8. Va heter den mixen som du körde till videon? Bra blog förresten, klart inspirerande!

  SvaraRadera